Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Top 5 cei mai buni fotbalişti români din 2023?”. Rădu Drăguşin a alcătuit lista! Doar doi sunt din Superligă

”Top 5 cei mai buni fotbalişti români din 2023?”. Rădu Drăguşin a alcătuit lista! Doar doi sunt din Superligă

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin este cel mai în vogă fotbalist român al momentului.

”Top 5 cei mai buni fotbalişti români din 2023?”. Radu Drăguşin, moment de sinceritate

Fundaşul de la Genoa este monitorizat de mai multe echipe importante din Europa după ultimele prestaţii. 

Radu Drăguşin a început anul 2023 cu o cotă de 3.500.000 de euro. În vara aceluiaşi an a semnat permanent cu Genoa, pentru 5.500.000 de euro, iar evoluţiile din acest start de sezon în Serie A l-au transformat într-unul dintre cei mai doriţi fundaşi centrali din Europa.

În urma acestei actualizări, Radu Drăguşin devine al treilea cel mai bine cotat jucător român din ultimii 25 de ani, în urma monitorizării transfermarkt.de.

Radu Drăguşin să fie ales  „Fotbalistul anului 2023” în tradiţionala Anchetă a Gazetei Sporturilor, unde a şi acceptat o provocare!

Întrebat cum arată un Top 5 cel mai bun fotbalist român în 2023, Radu Drăguşin a dezvăluit: ”Un Top 5? Pfff! Nu voi spune pe numere, ci doar aleatoriu. Dennis Man şi Valentin Mihăilă au un sezon foarte bun la Parma, au şanse foarte mari de a promova în Serie A.

Pot spune că Florinel Coman trece printr-o perioadă foarte bună în România. Îmi place să îi urmăresc, în mare parte, pe toţi colegii mei de la echipa naţională. La fel, Denis Drăguş are un sezon foarte bun la Gaziantep şi a înscris foarte multe goluri.

Horaţiu Moldovan pentru că este în cea mai bună perioadă a carierei lui şi acest lucru s-a văzut şi la naţională, ne-a scos de foarte multe ori în situaţii mai dificile”.

Afla mai multe despre: radu drăguşinmanmihăilămoldovan 

viewscnt
Articole similare