Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Torino vrea să transfere încă un portar român, după ce l-a adus pe Mihai Popa. ”Există un interes puternic”

Torino vrea să transfere încă un portar român, după ce l-a adus pe Mihai Popa. ”Există un interes puternic”

Fotbal

Comentarii

Torino l-a transferat pe portarul român Mihai Popa (22 de ani), internaţional de tineret, însă are în plan să mai aducă un portar român.

Şefii lui Torino au intrat în alertă după ce titularul postului de portar, Vanja Milinkovic-Savic, s-a accidentat, iar poziţia a rămas descoperită.

În lipsa sârbului, poarta lui Torino a rămas pe mâinile a doi portari fără experienţă - Mihai Popa (22 de ani) şi Luca Gemello (23 de ani) - care nu prezintă siguranţă.

Torino îl vrea pe Ciprian Tătăruşanu

Aşadar, torinezii au decis că cel mai bine ar fi să mai aducă un portar, unul cu experienţă, nu foarte costisitor, care, cel mai probabil, să-i ajute şi pe cei tineri să progreseze.

Iar ideal pentru acest post, mai ales şi pentru că Mihai Popa este în ecuaţia, a fost ales Ciprian Tătăruşanu, rămas liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu AC Milan.

Presa din Torino anunţă că există un interes major pentru aducerea lui Ciprian Tătăruşanu, care ar fi o soluţie excelentă pentru poartă, atunci când Vanja Milinkovic-Savic lipseşte.

  • În plus, fotbalistul ar veni liber de contract, fără pretenţii salariale exagerate.

Dacă ar accepta să se transfere la Torino, Ciprian Tătăruşanu ar bifa al şaptelea sezon în Serie A, după ce lle trei cu Fiorentina şi cele trei cu AC Milan.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Ciprian Tătăruşanu, conform transfermarkt.de.

 

 

Afla mai multe despre: mihai popatorinociprian tatarusanu 

viewscnt
Articole similare