Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Torje îşi pune toate speranţele în fanii lui Dinamo: ”Steliştii trebuie să se teamă de galeria noastră!”

Torje îşi pune toate speranţele în fanii lui Dinamo: ”Steliştii trebuie să se teamă de galeria noastră!”

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, sâmbătă, că îi era dor de derbi cu FCSB, mai ales că pentru Dinamo are o miză importantă, calificarea în play-off-ul Ligii I.

"Normal trebuie să fim încrezători că jucăm în faţa propriilor suporteri, suntem Dinamo, echipă valoroasă şi trebuie să arătăm asta mâine. Îmi era dor de un derbi, mai ales că e vorba de o calificare de care avem nevoi în play-off. Cred că moralul lor este ridicat după victoria cu Lazio, noi ne respectăm adversarul, dar sperăm să ne impunem. Nu cred că un singur jucător poate face diferenţa. O victorie cu FCSB ne va duce în play-off 90 la sută, mi-aş dori un stadion plin, pentru că punând presiune pe adversari li se mai taie din elan după victoria din Liga Europa. Am văzut meciul lor, au făcut un joc bun, un presing bun, dar nu ne interesează ce vor face ei în Liga Europa. În derbi nu mai contează poziţia în clasament, noi suntem Dinamo, avem cea mai frumoasă galerie din ţară şi trebuie să se teamă de galeria noastră şi de faptul că vom juca cu inima şi sufletul 95 de minute", a declarat Torje, într-o conferinţă de presă.

Partida Dinamo – FCSB, din cadrul etapei cu numărul 25, va avea loc duminică, de la ora 20:45, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: gabi torjedinamo 

viewscnt
Articole similare