Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Toţi îl susţin pe Lupescu în lupta cu Burleanu: "Lumea şi-a dat seama că actuala conducere a FRF nu se pricepe la fotbal"

Toţi îl susţin pe Lupescu în lupta cu Burleanu: "Lumea şi-a dat seama că actuala conducere a FRF nu se pricepe la fotbal"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional Ionel Ganea a declarat la lansarea oficială a candidaturii lui Ionuţ Lupescu la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, că lumea doreşte schimbarea deoarece şi-a dat seama că "actuala conducere a FRF nu se pricepe la fotbal".

"Fotbalul românesc are nevoie de susţinere din partea foştilor jucători, oameni care ştiu ce înseamnă acest sport. Cândva am fost un exemplu pozitiv pentru alte ţări din Europa, dar acum nu ne mai regăsim pe nicăieri. Foarte multă lume şi-a dat seama că actuala conducere a FRF nu se pricepe la fotbal. Suporterul român vrea să vadă din nou echipa naţională acolo unde îi este locul", a spus Ionel Ganea.

În vârstă de 49 de ani, Ionuţ Lupescu este primul candidat la preşedinţia FRF care îşi lansează oficial candidatura. Până în prezent şi-au mai anunţat intenţia de a candida actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi foştii fotbalişti Marcel Puşcaş şi Sorin Răducanu.

Afla mai multe despre: lupescuganeaburleanualegerifrfdecizieanunt 

viewscnt
Articole similare