Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham a transferat unul dintre cei mai buni portari din Serie A. Londonezii vor şi un apărător din campionatul italian

Tottenham a transferat unul dintre cei mai buni portari din Serie A. Londonezii vor şi un apărător din campionatul italiangalerie foto

Premier League

Comentarii

Tottenham l-a transferat pe portarul italian Pierluigi Gollini, anunţă jurnalistul Fabrizio Romano.

Goalkeeperul în vârstă de 26 de ani de la Atalanta va juca în Premier League. El a fost cedat sub formă de împrumut pentru un sezon, dar Spurs îl va cumpăra definitiv în vara viitoare. Cel mai probabil, Pierluigi Gollini va fi rezerva lui Lloris, care în stagiunea viitoare, va pleca de la Tottenham.

Tottenham îl vrea şi pe Cristian Romero

Pe lângă portarul Atalantei, Nuno Espirito Santo vrea şi un fundaş de la aceeaşi echipă. Este vorba despre Cristian Romero (foto jos), jucător dorit şi de FC Barcelona.

Prospăt câştigător al Copei America şi considerat viitorul lider al defensivei argentiniene, Cristian Romero a fost declarat cel mai bun fundaş străin din Serie A în stagiunea trecută.

A bifat primele selecţii în naţionala Argentinei în 2021, iar pe 8 iunie a marcat şi primul gol într-un meci contra Columbiei. Argentinianul a fost adus în Europa de Genoa şi transferat de Juventus Torino, club pentru care nu a apucat încă să joace vreun meci oficial.

La Atalanta în schimb, a fost titular de drept anul trecut şi a marcat şi două goluri.

Afla mai multe despre: pierluigi gollinicristian romero 

viewscnt
Articole similare