Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Totul pentru Mbappe! Pogba şi încă un star francez, aşteptaţi pe Parc des Princes

Totul pentru Mbappe! Pogba şi încă un star francez, aşteptaţi pe Parc des Princes

PSG

Comentarii

PSG e gata să facă două transferuri pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe (23 de ani) să-şi pună semnătura pe un nou contract. Paul Pogba (28 de ani) şi Christopher Nkunku (24 de ani) sunt doriţi pe Parc des Princes, într-o ultimă încercare de a-l păstra şi pe Mbappe, care rămâne fără contract în vară.

Totul pentru Mbappe! Pogba şi încă un star francez, aşteptaţi pe Parc des Princes

Paul Pogba îşi termină contractul cu Manchester United în vara lui 2022 şi toate semnele indică faptul că francezul nu-şi va prelungi contractul pe Old Trafford. PSG vrea să profite şi s-l aducă gratis, scrie Tuttosport, dar Pogba mai are o variantă: Juventus! Fostul său club, de unde Manchester United l-a cumpărat în 2016 pentru o sumă record la vremea respectivă.

Parisul îl vrea pe Paul Pogba şi e gata să-l aducă pentru a-l convinge pe Kylian Mbappe să-şi prelungească înţelegerea scadentă în vara lui 2022. Mbappe voia să plece de la PSG la Real Madrid, dar a început să aibă dubii, după ce au fost implicaţi emirul Qatarului, preşdintele Franeţi - Emmanuel Macron şi Nicolas Sarkozy, fostul preşedinte al Franţei.

Pogba nu e singurul nume cu care PSG încearcă să-l convingă pe Mbappe. Christopher Nkunku, fotbalist crescut pe Parc des Princes şi vândut la RB Leizpig, e dorit din nou în Franţa. PSG e gata să plătească 70 de milioane de euro pentru Nkunku, pentru a-l aduce înapoi.

Kylian Mbappe şi Christopher Nkunku sunt foarte buni prieteni de pe vremea când împărţeau vestiarul pe Parc des Princes.

Afla mai multe despre: mbappenkunkupogbatransferuripsg 

viewscnt
Articole similare