Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare ISTORICĂ în Liga 1. Becali, ofertă pentru starul marii rivale: "Iubesc această echipă". De ce a picat mutarea

Trădare ISTORICĂ în Liga 1. Becali, ofertă pentru starul marii rivale: "Iubesc această echipă". De ce a picat mutarea

FCSB

Comentarii

De-a lungul timpului, Gigi Becali a încercat nenumărate lovituri pe piaţa transferurilor prin cumpărarea unor fotbalişti de bază ai rivalelor din Superligă.

Unele transferuri au reuşit, însă patronul vicecampioanei României s-a şi lovit de multe refuzuri, inclusiv din partea lui Andrei Ivan. Latifundiarul din Pipera a fost dispus, în 2018, să plătească 1,8 milioane de euro pentru fostul fotbalist al Universităţii Craiova, care atunci era sub contract cu Rapid Viena.

Deşi austriecii ar fi fost dispuşi atunci să se despartă de atacantul pe care plătiseră 3 milioane de euro, Andrei Ivan a refuzat mutarea la FCSB.

"Pentru mine, Universitatea Craiova înseamnă tot! Am avut foarte multe oferte şi, când am venit de la Krasnodar, am lăsat totul pentru Craiova. Am avut ofertă de la FCSB şi n-am vrut să mă duc acolo. Înseamnă că iubesc echipa asta şi o s-o fac în continuare.

Nu că nu m-aş fi văzut, dar nu cred că ar fi fost locul meu acolo. FCSB avea atunci jucători foarte buni şi am zis că nu mă integrez cum trebuie. Nu pot să mă duc acolo" , a declarat Andrei Ivan pentru iamsport.ro.

De altfel, după ce a fost refuzat de Ivan, Gigi Becali i-a propus atacantului un salariu uriaş pentru nivelul fotbalului românesc. Deşi a primit un contract cu un salariu lunar de 26 de mii de euro, Ivan a refuzat-o din nou pe FCSB.

"Am făcut o ofertă de 1,8 milioane de euro pentru un atacant român. Şi 26 de mii de euro salariu. El atât ia salariu. Şi eu am zis: ‘Bine, mă, îţi dau eu 26.000’. 1,8 milioane de euro este suma pe care o vrea echipa pentru el” , declara atunci Gigi Becali la Pro X.

Cumpărat de Rapid Viena, în vara lui 2017, de la Universitatea Craiova, cu 3 milioane de euro, Andrei Ivan a dezamăgit în tricoul austriecilor, unde a marcat doar 3 goluri în 40 de meciuri jucate, în toate competiţiile.

După doar un an, Austria Viena l-a împrumutat pe atacant la Krasnodar, însă experienţa în Rusia a fost şi mai rea. Ivan n-a marcat niciun gol în nouă meciuri bifate la Krasnodar, astfel că, în vara lui 2019, s-a întors la Rapid Viena.

După doar câteva săptămâni, Mihai Rotaru l-a salvat pe atacant. A plătit 1,5 milioane de euro şi l-a readus pe Ivan în fotbalul românesc, unde atacantul are 59 de goluri marcate şi 34 de pase decisive reuşite în 230 de partide jucate în Superligă.

Afla mai multe despre: andrei ivangigi becalifcsbsuperligau craiova 

viewscnt
Articole similare