adplus-dvertising
You are here:

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Oferta uluitoare făcută de Steaua pentru omul lui Becali de la FCSB: "Am avut discuţii cu ei"

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Oferta uluitoare făcută de Steaua pentru omul lui Becali de la FCSB: "Am avut discuţii cu ei"galerie foto

FCSB

Comentarii

Scandalul dintre FCSB şi Steaua este departe de a se încheia, iar neînţelegerile dintre cele două cluburi i-au creat probleme şi lui Alex Petre.

Fost antrenor de portari la FCSB, Alex Petre a dezvăluit că a primit o ofertă de a se alătura proiectului Stelei. Însă trecutul său din tabăra echipei patronate de Gigi Becali a făcut ca oficialii clubului din Ghencea să ia decizia de a încheia orice fel de discuţie cu Alex Petre.

Rapid - CFR Cluj LIVE LIGA 1. Meciul zilei comentat pe canalul nostru de YouTube

"Am avut nişte discuţii cu o echipă din Bucureşti (n.r. - Steaua). Nu am ajuns la un numitor comun. Probabil e mai bine că nu s-a întâmplat. Îmi punea lumea întrebări despre cum aş putea să merg acolo.

Am fost ofertat de Steaua pentru a merge la academie, nu la prima echipă. Eu am drumul meu. A picat din cauza trecutului meu la FCSB. Acum trei ani, eram antrenor cu portarii la FCSB şi jucam de plăcere prin Liga 4, la Unirea Tricolor. 

Trădare ISTORICĂ în Liga I. Oferta uluitoare făcută de Steaua pentru omul lui Becali de la FCSB: "Am avut discuţii cu ei"

Înaintea meciului, am făcut încălzirea pe linia de 16 metri (n.r. de teama ultraşilor stelişti). Când am ieşit la încălzire, au venit câţiva din galerie spre mine. Eu am acordat un interviu înainte de acel meci. Am spus în interviu că nu aş merge la CSA Steaua şi că Liga 4 înseamnă o mişcare de două ore şi atât. Auzeam tot felul de cuvinte în timpul meciului" , a povestit Alex Petre pentru gsp.ro.

viewscnt
Articole similare