You are here:

Trădare istorică?! Răzvan Lucescu, pe lista rivalelor de moarte ale lui PAOK, în cazul în care pleacă de la Salonic. Ce scrie presa din Grecia

Trădare istorică?! Răzvan Lucescu, pe lista rivalelor de moarte ale lui PAOK, în cazul în care pleacă de la Salonic. Ce scrie presa din Grecia

Fotbal internațional

Comentarii

PAOK Salonic traversează o perioadă grea, atât în campionat, cât şi în Europa League, iar fanii ”vulturilor” au început să-l conteste pe Răzvan Lucescu.

În weekend, PAOK a pus punct unei serii de trei înfrângeri consecutive şi a câştigat partida cu Levadiakos din campionat, însă cu mari emoţii, după ce adversarii lui Lucescu au ratat un penalty în minutul 70 la scorul de 0-0.

Înaintea jocului cu Levadiakos, PAOK a pierdut pe Toumba cu FCSB, 0-1, iar o parte a suporterilor campioanei Greciei i-au cerut demisia lui Răzvan Lucescu pe reţelele de socializare.

Răzvan Lucescu este aşteptat de rivalele de moarte ale lui PAOK, în cazul în care va pleca de la Salonic

Presa din Grecia susţine că Răzvan Lucesu ar fi o opţiune pentru Olympiacos, Panathinaikos şi AEK Atena în cazul în care acesta nu va fa mai fi dorit la PAOK.

Deşi situaţia din Europa nu este îmbucurătoare, PAOK este lider în Grecia, deşi a pierdut în urmă cu o săptămână derby-ul cu Aris.

"Un antrenor care, acum doar câteva luni, şi-a condus echipa spre un titlu care le-a provocat şi le va mai provoca mândrie celor care ţin cu PAOK, ceva pentru care va fi ţinut minte decenii întregi.

Un antrenor care a câştigat titluri cu PAOK cât au obţinut toţi ceilalţi dinaintea lui la un loc (n.r. PAOK are patru titluri, 1976, 1985, 2019 şi 2024). 

Un antrenor care, atunci când va pleca de la PAOK, va fi PRIMA alegere pentru banca celor de la Panathinaikos, Olympiacos şi AEK. Luaţi-o pe asta", a notat publicaţie elenă SDNA.

Răzvan Lucescu a cucerit două titluri la Salonic, în 2019 şi 2024.

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare