Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare! Transfer-bombă: Gigi Becali îl vrea pe campionul României crescut de Dinamo! | BREAKING NEWS

Trădare! Transfer-bombă: Gigi Becali îl vrea pe campionul României crescut de Dinamo! | BREAKING NEWS

FCSB

Comentarii

Lista stelară de transferuri a lui Gigi Becali la FCSB cuprinde şi un nume-surpriză, un campion al României crescut de Dinamo. Pe lângă Alexandru Mitriţă, Denis Alibec, Louis Munteanu şi Philip Otele, omul de afaceri din Pipera este interesat şi de un alt jucător de la Farul Constanţa, echipa lui Gică Hagi.

Când a anunţat că îi vrea pe Mitriţă, Otele, Alibec şi Munteanu, Gigi Becali a precizat că mai are două nume pe lista de mercato pentru vara lui 2024, nume pe care nu a vrut să le divulge. Totuşi, Orange Sport a aflat unul dintre acestea şi este o adevărată surpriză!

Gigi Becali l-a "ochit" pe Mihai Popescu de la Farul, fundaş de fier în echipa cu care Gică Hagi a câştigat campionatul

Sursele Orange Sport dezvăluie că unul dintre numele pe care Gigi Becali n-a vrut să-l divulge, de pe lista de transferuri pentru vara lui 2024, este cel al lui Mihai Popescu (30 de ani), fundaşul central al Farului, care a crescut la Dinamo şi a avut o experienţă în străinătate la St. Mirren, în Scoţia.

Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii Sport Report, a dezvăluit în direct la Orange Sport că Mihai Popescu este una dintre ţintele lui Gigi Becali şi că patronul FCSB doreşte să-l transfere la echipa "roş-albastră", care este la un pas de primul titlu de campioană după 9 ani.

"Din ce am aflat, Popescu ar fi unul dintre jucătorii de pe listă", a spus Silviu Tudor Samuilă, în direct la Orange Sport.

Conform transfermarkt.com, contractul lui Mihai Popescu cu Farul expiră în vara lui 2024. Dacă informaţia este corectă, fundaşul se află în ultimele luni de contract cu echipa lui Gică Hagi, astfel că ar putea ajunge gratis la FCSB, o mutare importantă pentru sezonul viitor.

Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte să construiască o echipă puternică, să aibă un lot numeros, bine structurat, cu care să atace calificarea în grupele Ligii Campionilor şi să poată lupta la titlu.

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali transfer mihai popescumihai popescu transfer fcsbfcsb transfer mihai popescumihai popescu fcsbfcsb mihai popescu 

viewscnt
Articole similare