You are here:

Tragedie în Brazilia. Un fan al clubului Cruzeiro a murit, după ce suporterii lui Palmeiras au pregătit o ambuscadă pe autostradă

Tragedie în Brazilia. Un fan al clubului Cruzeiro a murit, după ce suporterii lui Palmeiras au pregătit o ambuscadă pe autostradă
Comentarii

O confruntare între zeci de suporteri ai echipelor Palmeiras şi Cruzeiro, din prima ligă a campionatului Braziliei, s-a soldat cu un mort şi doisprezece răniţi.

Incidentul a avut loc în primele ore ale zilei de duminică pe o autostradă din apropierea municipiului Mairipora, în interiorul statului Sao Paulo, conform Secretariatului Regional de Securitate, care nu a raportat eventuale arestări.

În urma anchetei preliminare s-a stabilit că fanii lui Cruzeiro au fost victimele unei "ambuscade din partea fanilor ultras ai lui Palmeiras", conform informaţiilor transmise agenţiei EFE.

Unul dintre vehiculele în care se deplasau fanii lui Cruzeiori a fost incendiat, iar altuia i s-au spart geamurile, precizează presa locală.

Poliţia, care a deschis o anchetă pentru a clarifica motivele şi împrejurările confruntării între cele două tabere, a izolat locul în căutarea probelor.

Un episod similar s-a petrecut în urmă cu aproximativ zece zile, când ultraşii lui Santos au atacat cu pietre un autobuz în care se aflau fani ai formaţiei Athletico Paranaense, care călătoreau spre oraşul Sao Paulo.

Afla mai multe despre: brazilia 

viewscnt
Articole similare