Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie în fotbalul românesc. Un jucător de 19 ani legitimat la Ripensia s-a stins din viaţă în urma unui accident rutier

Tragedie în fotbalul românesc. Un jucător de 19 ani legitimat la Ripensia s-a stins din viaţă în urma unui accident rutier

Fotbal intern

Comentarii

Marijan Maric, un fotbalist de 19 ani deţinut de Ripensia, s-a stins din viaţă, a confirmat clubului timişorean marţi.

Marijan Maric, un fotbalist român cu origini sârbe, deţinut de Ripensia Timişoara, dar împrumutat la Dumbrăviţa, s-a stins din viaţă, au confirmat cele două cluburi marţi.

Fundaşul dreapte de doar 19 ani se afla în Serbia, la volanul maşinii, alături de un prieten, când aceştia au ajuns cu autovehiculul într-un râu. Ambii au decedat.

Liga2.ro a luat legătura cu cele două cluburi şi a confirmat tragedia, iar Dumbrăviţă şi Ripensia au postat mesaje comemorative pe reţelele de socializare.

Tragedie în fotbalul românesc

Nu ne găsim cuvintele... Marijan Marić, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăviţa, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulaţie.

În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanţe! Odihneşte-te în pace, drag prieten!”, se arată în mesajul postat de Ripensia.

Încă o veste teribilă ne răscoleşte pur şi simplu astăzi! Fundaşul nostru Marijan Maric a încetat din viaţă azi dimineaţă, în urma unui tragic accident de circulaţie petrecut în Serbia.

În vârstă de numai 19 ani, Marijan era împrumutat la echipa noastră de la Ripensia şi era considerat un fotbalist de mare perspectivă, titular de drept în flancul drept al apărării.

Condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să te aibă în pază, Marijan!”, au transmis cei de la Dumbrăviţa.

Cosmin Stan, antrenorul de la ACS Dumbrăviţa al lui Maric a recunoscut că este şocat şi îndurerat de moartea jucătorului său.

Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Suntem pur şi simplu consternaţi. Nici nu vreau să-mi imaginez ce atmosferă va fi în vestiar, la reunire, pentru că în aceste condiţii, numai de fotbal nu ne arde”, a mărturisit Cosmin Stan.

În vârstă de doar 19 ani la moarte, Marijan Maric a fost un fundaş dreapta român, cu origini sârbe. Apărătorul şi-a făcut junioratul la LPS Banatul, înainte de a semna cu Ripensia Timişoara.

Fotbalistul era împrumutat în Liga 3 în vederea obţinerii experienţei, pentru a putea reveni la Timişoara sezonul viitor.

Afla mai multe despre: marijan maric 

viewscnt
Articole similare