Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tragedie la Craiova! Un fan a murit în tribună, chiar în timpul derby-ului din Bănie

Tragedie la Craiova! Un fan a murit în tribună, chiar în timpul derby-ului din Bănie
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0, rivala locală U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1.

La conferinţa de presă, Laurenţiu Reghecampf a declarat că un fan a murit în tribună. Antrenorul Craiovei a transmis condoleanţe familiei. Invitat special în studioul Telekomsport, Cristi Balaj a dezvăluit că fanul ar fi făcut stop cardiac. 

”Înainte de a discuta despre meci, ar trebui să spunem condoleanţe pentru fanul care a murit în tribună. Din păcate, nu este o veste îmbucurătoare la un meci de fotbal. Să îi fie ţărâna uşoară şi condoleanţe familiei”, a spus Reghe, la conferinţa de presă.

Golurile au fost marcate de Dan Nistor ’47 şi Ştefan Baiaram ’85. În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Compagno după ce l-a lovit cu palma în cap pe Pigliacelli. La meci au asistat aproximativ 9.000 de spectatori. În minutul 10, jocul a fost întrerupt din cauza torţelor şi fumigenelor aruncate pe teren de suporteri. Întreruperea a fost de aproximativ patru minute.

Afla mai multe despre: craiova-liga 1-românia 

viewscnt
Articole similare