adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer anunţat de Farul Constanţa! Gică Hagi s-a înţeles cu un fundaş brazilian

Transfer anunţat de Farul Constanţa! Gică Hagi s-a înţeles cu un fundaş brazilian

Farul Constanța

Comentarii

Clubul Farul Constanţa a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului brazilian Gustavo Henrique Marins Silva.

Brazilianul Gustavo Marins la Farul Constanţa

“Începând de astăzi, brazilianul Gustavo Henrique Marins Silva este noul jucător al echipei noastre”, a precizat Farul pe site-ul oficial.

În vârstă de 21 de ani, pe care îi va împlini luna viitoare (11.02.2003), Gustavo Marins evoluează pe postul de fundaş central, are 1,84m şi a fost format de clubul Gremio.

Lovitura dată peste noapte de Hagi! Transferul de un milion de euro, rezolvat în câteva ore: ”Am plecat cu un ghiozdan în spate, atât”

În urmă cu aproape un an, Gică Hagi a dat o lovitură importantă pe piaţa transferurilor, reuşind să îl vândă pe Virgil Ghiţă (24 de ani) Cracoviei, pentru 1,2 milioane de euro. Fotbalistul a povestit, pentru Orange Sport, cum s-a materializat peste noapte mutarea.

”În România deja se terminase fereastra de transferuri şi nu mă mai gândeam. A fost meci cu FCSB, am şi înscris, am bătut, eram super fericiţi.

Şi Mister a venit la mine şi mi-a spus că am ofertă de la Cracovia, a zis că <<la ei e mâine ultima zi de transferuri, pe 28 februarie, dacă vrei, bine, dacă nu, nu, stăm şi vedem la vară>>.

Am zis <<Mister, lăsaţi-mă să fac un duş, vorbesc cu familia şi după aia mai vorbim>>. Eu m-am gândit prima dată că oferta e pentru la vară.

Am plecat la Cracovia cu un ghiozdan în spate, nici măcar ghete nu aveam, aveam ghiozdanul de cantonament şi treningul de la Farul.

Trei zile am făcut antrenament cu ghetele unui coleg”, a povestit Virgil Ghiţă, pentru Orange Sport.

viewscnt
Articole similare