Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer BOMBĂ la o echipă de tradiţie, fanii sunt în delir! Alex Ioniţă pleacă de la U Craiova: "Renunţă şi la salariu"

Transfer BOMBĂ la o echipă de tradiţie, fanii sunt în delir! Alex Ioniţă pleacă de la U Craiova: "Renunţă şi la salariu"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu (25 de ani), a anunţat că giuleştenii se vor întări cu unul dintre cei mai iubiţi rapidişti din ultima perioadă. Alex Ioniţă a purtat negocieri cu echipa din Liga 2 şi ar putea pleca de la U Craiova.

Alex Ioniţă la Rapid

Victor Piţurcă nu se bazează pe mijlocaşul, care nu a prins multe minute în tricoul oltenilor de la venirea în vară. Ioniţă a jucat doar în 189 de minute în campionat: ”Numărul zece, în proporţie foarte mare, pentru că îşi doreşte foarte mult, şi-a dorit şi în vară, Alexandru Ioniţă, care în momentul de faţă este împrumutat la Craiova. Am avut o discuţie cu el. Îşi doreşte foarte mult să se întoarcă acasă. Îşi doreşte foarte mult să joace la Rapid din nou.

Va renunţa o parte din salariul lui şi sper să ne înţelegem cu Universitatea Craiova în sensul acesta”, a declarat Daniel Pancu pentru realitateasportiva.net.

Alex Ioniţă este un produs al Rapidului, iar acesta a făcut pasul la Astra în 2014, unde a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti până în 2018. 

Mijlocaşul a fost cumpărat de CFR Cluj în schimbul a 1 milion de euro, dar nu s-a acomodat, deşi a avut un an şi jumătate la dispoziţie. 

Împrumutul la U Craiova ar fi trebuit să-i salveze cariera "Bulgarului", dar nu l-a convins pe Victor Piţurcă, iar acesta a petrecut mai mult timp pe banca de rezerve. 

 

Afla mai multe despre: alex ionitau craiovarapidimprumut alex ionitaalex ionita rapid 

viewscnt
Articole similare