Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de play-off pregătit de Gică Hagi! Presa internaţională l-a dat de gol pe ”Rege”

Transfer de play-off pregătit de Gică Hagi! Presa internaţională l-a dat de gol pe ”Rege”

Farul Constanța

Comentarii

Echipa lui Gheorghe Hagi se află în acest moment pe locul şase cu 30 de puncte, după 21 de etape desfăşurate în primul eşalon al României. Nemulţumiţi de actualul sezon, cei de la Farul se gândesc la primele mutări!

Gică Hagi, dat de gol în presa internaţională. Ce transferuri pregăteşte

Alexi Pitu ar putea reveni la Farul Constanţa, campioana României, iar fanii echipei de pe litoral deja încep să viseze cu ochii deschişi.

Gică Hagi, tehnicianul constănţenilor, ar putea lua în considerare o posibilă revenire a fostului său jucător. 

Farul Constanţa, actuala campioană a României, este departe de a fi echipa de sezonul trecut. Gruparea dobrogeană se află pe poziţia a 6-a în Superliga.

Motiv pentru care Gică Hagi se gândeşte să aducă întăriri înainte de reluarea sezonului. Prima variantă: Alexi Pitu! Jucătorul lui Girondins de Bordeaux nu a reuşit nici acum să se impună în Franţa şi ar putea reveni la gruparea constănţeană, anunţă presa din Franţa.

  • De la transferul la Bordeaux, Pitu a adunat 29 de apariţii, în care a înscris o singură dată şi a oferit două pase decisive. 

Antrenorul lui Bordeaux, mesaj pentru Alexi Pitu: „Când va înţelege cum jucăm, atunci va juca mai mult”

Albert Riera, antrenorul lui Bordeaux, a avut un mesaj dur pentru Alexi Pitu. Ibericul a lăsat de înţeles că Alexi are deficienţe de poziţionare şi că tinde să abordeze individualist fazele de atac, în loc să se concentreze pe jocul colectiv.

„Când Pitu va înţelege cum jucăm, atunci va juca mai mult. Înţelegerea jocului este cea mai importantă. Este un jucător foarte bun din punct de vedere tehnic, însă acea tehnică trebuie folosită în beneficiul echipei, nu numai pentru tine.

De câte ori te întâlneşti într-o situaţie de unu contra unu? O dată sau de două ori poate.

Talentul este important, dar înţelegerea jocului este şi mai importantă. El ştie asta, lucrăm cu el, am analizat, am văzut care sunt poziţiile în care poate fi mai periculos dacă înţelege jocul”, a explicat recent Albert Riera.

Marinarii îşi fac ”mea culpa” după sezonul modest din Superligă: "Am greşit! Am crezut că Hagi are bagheta magică" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: alexi pitufarulbordeaux 

viewscnt
Articole similare