Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de senzaţie pentru Andres Iniesta. La 35 de ani este pregătit de o nouă aventură: "Da, există discuţii"

Transfer de senzaţie pentru Andres Iniesta. La 35 de ani este pregătit de o nouă aventură: "Da, există discuţii"
Comentarii

Andres Iniesta a plecat în 2018 de la Barcelona după 16 ani petrecuţi la gruparea catalană. El a luat drumul Japoniei, însă după doar un sezon mijlocaşul spaniol poate schimba, din nou, continentul.

În 2018, Iniesta a semnat un contract valabil trei sezoane cu Vissel Kobe, în Japonia. Totuşi, el este dorit de o echipă din Argentina şi spaniolul a recunoscut că apreciază fotbalul din acea ţară. 

Mai exact, Estudiantes de La Plata îl doreşte pe campionul european şi mondial cu naţionala Spaniei. La Estudiantes, preşedinte este fostul mare fotbalistul Juan Sebastian Veron, antrenor este Gabriel Milito, iar în lot este şi Javier Mascherano, ambii foşti colegi cu Iniesta la Barcelona. 

"Acum nu pot să spun că există negocieri cu Iniesta, dar da, suntem în discuţii", a declarat Veron, fost jucător la echipe precum Lazio, Chelsea sau Manchester United. 

"Am vorbit despre un transfer în Argentina, dar nimic concret. Întotdeauna am respectat fotbalul din Argentina", a declarat Andres Iniesta, potrivit Daily Star. 

  • 5,5 milioane de euro este cota lui Andres Iniesta, potrivit transfermarkt.com 
  • 10 goluri şi nouă assist-uri are Iniesta în tricoul lui Vissel Kobe

Afla mai multe despre: andres iniestaestudiantes 

viewscnt
Articole similare