Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de top?! Gigi Becali a adus la FCSB atacantul care poate să dea 30 de goluri pe sezon”: ”Ar putea juca şi la naţională”

Transfer de top?! Gigi Becali a adus la FCSB atacantul care poate să dea 30 de goluri pe sezon”: ”Ar putea juca şi la naţională”

Superliga

Comentarii

FCSB a cucerit titlul de campioană după nouă ani de secetă, iar Gigi Becali visează să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Roş-albaştrii l-au semnat deja pe Kiki, fundaş ce a câştigat titlul cu Farul în urmă cu două sezoane, iar Gigi Becali a întărit şi compartimentul defensiv, care se va subţia odată cu plecarea lui Florinel Coman în Qatar

După Kiki, roş-albaştrii s-au înţeles cu Universitatea Cluj pentru transferul lui Daniel Popa, care va fi prezentat, cel mai probabil, în următoarele săptămâni. 

FCSB îi va plăti Universităţii Cluj suma de 300.000 de euro în schimbul lui Daniel Popa, echivalentul clauzei pe care o are atacantul în contract.

Gigi Becali a dat lovitura! FCSB a transferat omul care poate marca ”30 de goluri pe sezon”

Mitică Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi este de părere că, fostul atacant al lui Dinamo ar putea fi noul golgheter din Superliga.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Mai mult decât atât, ”Oracolul din Bălceşti” susţine că Popa ar putea reprezenta o soluţie şi pentru echipa naţională, deşi nu a fost convocat niciodată până acum la echipa de seniori.

“Foarte bun transferul lui Daniel Popa la FCSB. Acum vreo 4-5 ani am vrut să îi iau eu la Voluntari, când mă rugase Pandele să îi scap echipa de retrogradare. Dacă va avea un mijlocaş care să îi dea pasă pe poziţie viitoare în permanenţă cum dădeau Dobrin sau Sânmărtean.

Dacă face rost de un mijlocaş de pasă filtrată, poate să dea şi 30 de goluri pe sezon. Pase de genul acela dă doar Octavian Popescu la FCSB acum. E bun Popa.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Lui Gigi Becali îi mai spun Luţu şi Meme Stoica, Argăseală. Gigi are un colectiv cu care lucrează de peste 20 de ani şi are încredere în ei. Eu şi la naţională îl luam pe Popa”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Afla mai multe despre: superligafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare