Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de TOP la Dinamo. A fost la FCSB şi la naţionala României, iar acum a semnat cu echipa lui Duşan Uhrin. Mutare spectaculoasă a "câinilor"

Transfer de TOP la Dinamo. A fost la FCSB şi la naţionala României, iar acum a semnat cu echipa lui Duşan Uhrin. Mutare spectaculoasă a "câinilor"galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo încă speră la salvarea de la retrogradare, astfel că oficialii clubului din Ştefan cel Mare au început să întărească şi staff-ul tehnic.

Perioada de transferuri s-a încheiat încă din iarnă, iar echipele din Liga I nu mai au dreptul de a transfera fotbalişti, însă îşi pot întări în continuare staff-urile tehnice. Asta a făcut şi Dinamo. Aflată în cursa pentru salvarea de la retrogradare, echipa din Ştefan cel Mare a reuşit o mutare importantă, la insistenţele lui Duşan Uhrin.

Marius Dima s-a întors la Dinamo, alături de care a mai colaborat în 2019, când a făcut parte din echipa tehnică a lui Eugen Neagoe.

"Sperăm să fie de bun augur şi să se vadă rezultatele cât mai curând posibil" , a declarat Iuliu Mureşan pentru gsp.ro.

Deşi, în 2019, Duşan Uhrin a fost cel care l-a îndepărtat pe Marius Dima de la Dinamo, acum, la recomandările oficialilor clubului, antrenor ceh l-a solicitat în echipa sa pe preparatorul fizic în vârstă de 49 de ani.

De altfel, Marius Dima are un CV cu adevărat impresionat. A lucrat alături de Victor Piţurcă, la echipă naţională, apoi l-a urmat pe acesta şi la Al Ittihad. În plus, după despărţirea de Dinamo, din 2019, preparatorul fizic a avut un contract pe un sezon şi cu FCSB.

Marius Dima este un nume apreciat în breasla sa, s-a perfecţionat la Clairefontaine şi la Londra. 

Afla mai multe despre: fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare