Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de TOP la FCSB. A jucat în Europa la Salzburg, iar acum îl transferă Becali pentru Champions League

Transfer de TOP la FCSB. A jucat în Europa la Salzburg, iar acum îl transferă Becali pentru Champions Leaguegalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a scos din nou doar o remiză în deplasarea de la Galaţi, din grupele Cupei României, şi a rămas cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri disputate, în toate competiţiile.

FCSB n-a reuşit să câştige nici în Cupa României. După ce, în Superligă, a fost egalată, sâmbătă, în minutul 90+7 de Petrolul, vicecampioana României a trăit acelaşi scenariu şi în partida de marţi, de la Galaţi. În a doua etapă a grupelor Cupei României, echipa pregătită de Elias Charalambous a fost egalată de Oţelul în minutul 90+1, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

În urma parcursului dezamăgitor al echipei sale, cu o singură victorie obţinută în ultimele cinci meciuri disputate, în toate competiţiile, Gigi Becali a luat decizia de a investi din nou serios în pauza de iarnă. Latifundiarul din Pipera l-a transferat deja pe Dorin Rotariu, care a venit liber de contract la FCSB, iar acum mai pregăteşte o altă mutare notabilă.

Deşi şi-a trimis oamenii să-i caute un atacant în Africa de Sud, Gigi Becali a găsit jucătorul ofensiv perfect chiar în Superligă. Conform gsp.ro, FCSB este pregătită să-l transfere pe Luis Phelipe de Souza Figueiredo. Brazilianul a fost adus în vară la Poli Iaşi, din ţara sa natală, de la Atlético Clube Goianiense, iar prima sa aventură în Europa a început foarte bine.

Cu trei goluri marcate şi două pase decisive reuşite în cele 13 meciuri jucate pentru Poli Iaşi în Superligă, Luis Phelipe i-a atras atenţia lui Gigi Becali. Acum, latifundiarul din Pipera a demarat deja negocierile cu oficialii moldovenilor pentru a-l aduce pe brazilian la FCSB încă din iarna acestui an.

  • 350 de mii de euro valorează Luis Phelipe, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • Brazilianul evoluează în banda stângă a ofensivei, însă poate fi folosit şi în partea dreaptă sau pe poziţia de atacant central
  • Luise Phelipe a evoluat în Youth League alături de echipa U19 a clubului Salzburg

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare