Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de top pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic face prima mutare importantă pe piaţa transferurilor

Transfer de top pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic face prima mutare importantă pe piaţa transferurilor
Comentarii

Răzvan Lucescu începe al doilea său mandat la PAOK Salonic, iar grecii s-au pus pe transferuri.

Potrivit presi din Ghana, PAOK Salonic îl va transfera pe Bernard Mensah de la Kayserispor. Fostul jucător de la Atletico Madrid va fi prima lovitură a verii pentru formaţia lui Răzvan Lucescu.

Transfer important pentru PAOK Salonic

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a fost împrumutat stagiunea trecută la Beşiktaş, formaţie alături de care a cucerit titlul de campion al Turciei. Cu o evoluţie excelentă în a doua parte a sezonului, fotbalistul a atras atenţia mai multor cluburi din Europa, dar PAOK pare cel mai aproape de a obţine transferul său.

4.5 milioane de euro ar urma să plătească formaţia lui Răzvan Lucescu pentru Bernard Mensah, scrie GhanaSoccerNet. Fotbalistul a jucat în cariera sa şi la Atletico Madrid între 2015 şi 2019. Ulterior, a fost cedat la Getafe, Vitoria Guimaraes, Kasimpaşa şi Kayserispor. Este internaţional ghanez din 2015 şi atunci când l-a transferat Atletico Madrid, a fost curtat de nume uriaşe precum Manchester United, Juventus sau Valencia.

”Antrenorul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu este un mare admirator al său. El este principalul artizan al transferului lui Mensah pe Toumba Stadium” mai scrie sursa citată. Din câte se pare, Beşiktaş nu îl va transfera definitiv pe jucătorul ghanez, astfel că acesta are acum drum liber spre PAOK. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescubernard mensah 

viewscnt
Articole similare