Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de TOP reuşit de Real. Noul star al fotbalului mondial a explicat de ce a semnat cu madrilenii: "Pentru Cristiano Ronaldo"

Transfer de TOP reuşit de Real. Noul star al fotbalului mondial a explicat de ce a semnat cu madrilenii: "Pentru Cristiano Ronaldo"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Endrick, noua vedetă în devenire a fotbalului brazilian, a declarat că a ales să semneze cu Real Madrid "pentru Vinicius şi Cristiano Ronaldo", informează cotidianul spaniol Marca.

Endrick urmează să se alăture campioanei entitre a Spaniei în 2024, când va împlini vârsta de 18 ani. Până atunci, el va continua să evolueze sub culorile actualei sale formaţii, Palmeiras.

"Real Madrid este o echipă foarte mare, iar Vinicius îmi trimisese mesaje şi îmi dăduse mai multe speranţe. Şi Cristiano (Ronaldo), care este idolul meu, a jucat la Real Madrid. De aceea am ales Real Madrid şi cred că este alegerea potrivită. Dumnezeu a fost mereu cu mine şi mi-a spus că este cea mai bună cale.

Vinicius este prietenul meu şi cred că această prietenie va dura mulţi ani. El mi-a dat multe sfaturi, nu doar pentru acum, ci pentru toată viaţa. Sper să fac multe schimburi de pase cu el şi să marchez goluri", a declarat Endrick pentru Marca.

Clubul Real Madrid a anunţat, la jumătatea acestei luni, că a obţinut serviciile brazilianului Endrick, de la Palmeiras, însă jucătorul se va alătura echipei spaniole când va deveni major.

Potrivit Marca, tranzacţia ar fi de 35 de milioane de euro, plus cel mult 25 de milioane de euro, sumă variabilă în funcţie de atingerea obiectivelor.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare