Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră la Rapid. Giuleştenii vând un jucător într-un campionat important din Europa. Mutu rămâne fără un fotbalist de bază din lot

Transfer de ultimă oră la Rapid. Giuleştenii vând un jucător într-un campionat important din Europa. Mutu rămâne fără un fotbalist de bază din lotgalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid are planuri mari pentru noul sezon, însă, pe lângă transferurile pe care le vor bifa, giuleştenii urmează să şi vândă fotbalişti importanţi din cadrul lotului.

Unul dintre jucătorii care urmează să se despartă de Rapid este Antonio Sefer. După un sezon reuşit în tricoul giuleştenilor, mijlocaşul de 23 de ani a primit o ofertă foarte bună din Israel. Conform playsport.ro, oficialii Rapidului şi-au dat acordul pentru plecarea lui Sefer la Hapoel Beer Sheva, care va plăti 200 de mii de euro în schimbul fotbalistului.

La clubul din Israel, mijlocaşul lateral va încasa un salariu anual de 160 de mii de euro. Antonio Sefer şi-a dat acordul pentru plecarea în Israel, astfel că transferul urmează să se oficializeze în această săptămână.

La Hapoel Beer Sheva, echipă care a încheiat sezonul pe locul al doilea în campionat, mijlocaşul va fi coleg cu un alt român. Plecat de la CFR Cluj în toamna anului trecut, Adrian Păun a bifat patru goluri şi două pase decisive în cele 25 de meciuri jucate pentru Hapoel Beer Sheva în sezonul recent încheiat.

  • 900 de mii de euro valorează Antonio Sefer, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 6 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Sefer în cele 40 de meciuri jucate pentru Rapid în sezonul recent încheiat

Afla mai multe despre: rapidseferhapoel beer sheva 

viewscnt
Articole similare