You are here:

Transfer de urgenţă la Liverpool! "Cormoranii" transferă un portar şi Klopp vrea să-l bage în poartă la derby-ul cu Everton

Transfer de urgenţă la Liverpool! "Cormoranii" transferă un portar şi Klopp vrea să-l bage în poartă la derby-ul cu Everton

Liverpool

Comentarii

Liverpool a rămas descoperită pe postul de portar după ce Allison (27 de ani) s-a accidentat, iar "cormoranii" trebuie să transfere de urgenţă alt portar. Jurgen Klopp a pus ochii pe un goalkeeper pe care Liverpool plănuieşte să-l transfere şi să-l bage direct titular în meciul cu Everton, derby-ul Merseyside.

Brazilianul Allison s-a accidentat din nou şi va lipsi o perioadă de timp, iar Liverpool îl mai are la dispoziţie doar pe Adrian (33 de ani), fostul goalkeeper al lui West Ham, dar care nu este la un nivel de competiţie foarte bun având în vedere că a fost mult timp rezervă. "Cormoranii" au pus ochii pe alt portar, scrie Daily Mirror, care notează faptul că trupa de pe Anfield e interesată de serviciile lui Jack Butland (27 de ani) de la Stoke City (Championship).

Sursa citată anunţă faptul că, dacă va reuşi să-l transfere - deşi perioada de mercato s-a terminat -, Jurgen Klopp are de gând să-l bage direct în poartă pe Butland, contra lui Everton, în derby-ul Merseyside. Daily Mirror nu specifică, însă, despre ce sumă de transfer ar fi vorba în cazul lui Butland şi nici ce contract ar urma să semneze goalkeeperul.

Jack Butland apără la Stoke din 2012 şi are o cotă de piaţă de 6,5 milioane de euro. Portarul are experienţe Premier League şi, mai de mult, a fost în atenţia lui Manchester City pentru un potenţial transfer pe Etihad Stadium. La un moment dat, Butland a fost convocat şi la naţionala Angliei, fiind primul portar până la apariţia lui Jordan Pickford.

După accidentarea lui Allison, Liverpool a transferat un portar de 17 ani, pe Marcelo Pitaluga de la Fluminense.

Afla mai multe despre: liverpooltransferjack butland 

viewscnt
Articole similare