You are here:

Transfer fulminant după EURO 2024. Tricolorul, vândut în străinătate. Profit de 10 ori mai mare pentru clubul din Superligă

Transfer fulminant după EURO 2024. Tricolorul, vândut în străinătate. Profit de 10 ori mai mare pentru clubul din Superligă
Comentarii

Un jucător din Superligă convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile amicale ale României din această lună ar putea prinde un transfer pe bani mulţi în străinătate.

Omul de gol al CFR-ului, dorit de trei echipe de peste hotare

România a remizat cu Bulgaria, scor 0-0, într-un meci amical înaintea plecării spre Germania pentru EURO 2024.

În partida de verificare din Ghencea a jucat şi Daniel Bîrligea, care a intrat în repriza a doua. Atacantul CFR-ului a fost convocat de Edi Iordănescu pe lista preliminară.

Iar meciurile de la echipa naţională, cât şi evoluţiile sale de la echipa de club îl pot propulsa spre un transfer în străinătate, ceea ce nu ar fi total surprinzător.

Bîrligea ar fi dorit de trei echipe de peste hotare. Conform Gsp, ar fi vorba de două formaţii din primele două ligi din Germania şi un club din MLS, acolo unde evoluează deja doi români: Alex Măţan şi Enes Sali.

Contractul atacantului în vârstă de 24 de ani cu CFR expiră la finalul sezonului viitor, iar oficialii din Gruia ar solicita o sumă de un milion de euro pentru vânzarea acestuia. Ceea ce ar însemna profit considerabil pentru formaţia clujeană.

CFR Cluj l-a adus pe Daniel Bîrligea în ianuarie 2022 de la Teramo (Italia) pentru 100.000 de euro, iar acum sunt şanse să obţină de 10 ori mai mult dintr-un eventual transfer al jucătorului.

De-a lungul sezonului recent încheiat, Bîrligea a jucat 46 de meciuri şi a livrat 15 goluri şi şapte pase decisive în toate competiţiile pentru CFR Cluj. Este cotat la 1,6 milioane de euro, notează portalul de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: echipa nationaladaniel birligearomaniaeuro 2024cfr cluj 

viewscnt
Articole similare