Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important la AC Milan. Ce jucător dorit de Juve şi Real Madrid, vine din iarnă pe San Siro

Transfer important la AC Milan. Ce jucător dorit de Juve şi Real Madrid, vine din iarnă pe San Siro

AC Milan

Comentarii

Agenţia Calciomercato anunţă că AC Milan s-a înţeles cu încă un jucător, dar că în acest moment lipseşte acordul cu echipa de care aparţine fotbalistul.

Zenit Sankt Petersburg a acceptat ca Leandro Paredes să discute cu AC Milan, iar argentinianul s-a înţeles cu formaţia de pe San Siro. Rămâne acum ca milanezii să ajungă la un acord şi cu formaţia rusă. Zenit cere 30 de milioane de euro pentru mijlocaşul în vârstă de 24 de ani.

Paredes ar fi fost conform Calciomercato şi pe lista rivalilor de la Juventus Torino, dar şi pe lista campioanei europei, Real Madrid: ”Pentru mine, e foarte important să ştiu că astfel de cluburi ca Real şi Juve mă doresc. După Mondial am să iau o decizie” explica Paredes în presa argentiniană înainte de  turneul final din Rusia. ”Nu mi-e teamă să joc la nivel înalt, dar trebuie să evaluez totul bine înainte de a lua o decizie” explica fotbalistul argentinian atunci.

Acum, Leandro Paredes pare la un pas de AC Milan. El a mai evoluat în Italia la AS Roma între 2014 şi 2017, dar şi la Empoli sau Chievo. Fotbalistul născut la San Justo este crescut de Boca Juniors pentru care a evoluat în 28 de meciuri şi a marcat 5 goluri.  

Afla mai multe despre: leandro paredesac milanzenit sankt petersburg 

viewscnt
Articole similare