You are here:

Transfer important! Marius Şumudică a anunţat următoarea destinaţie a jucătorului care a făcut senzaţie la naţională: ”Are ofertă”

Transfer important! Marius Şumudică a anunţat următoarea destinaţie a jucătorului care a făcut senzaţie la naţională: ”Are ofertă”
Comentarii

România a scris istorie la EURO 2024 şi s-a calificat în optimile turneului final din Germania, după ce a câştigat grupa din care mai făceau parte Belgia, Slovacia şi Ucraina.

La o zi după meciul cu Slovacia, cel care ne-a asigurat practic prezenţa în optimi, au apărut zvonuri referitoare la faptul că Rapid îşi doreşte să îl repatrieze pe Florin Niţă, eroul naţionalei ce a închis poarta în grupe.

Marius Şumudică, fostul idol din Giuleşti, a recunoscut că un eventual transfer al lui Niţă la Rapid ar reprezenta o lovitură importantă pentru clubul feroviar, însă este de părere că şansele sunt minime, având în vedere că portarul naţionaei are mai multe oferte importante din Arabia Saudită.

Niţă la Rapid, doar un vis pentru Dan Şucu? Arabii îl ademesc pe ”Chucky” cu un salariu uriaş

”Niţă este un tip sufletist, un tip căruia îi lipseşte foarte mult familia.  Eu ştiu că mai sunt 3-4 echipe din Arabia Saudită care încă nu au primit bugetul.

Astăzi, sau mâine, vor primi bugetul şi nu s-au făcut încă oferte clare la jucători, dar sunt sigur că Niţă va primi o ofertă.

Din informaţiile pe care le am din Arabia Saudită, oferta se învârte undeva la 1.000.000-1.100.000 de euro pe an”, a spus Marius Şumudică, la Fanatik.

Burcă rămâne în zona Orientului. Dezvăluirea făcută de Marius Şumudică

De asemenea, din informaţiile lui Marius Şumudică, Andrei Burcă va continua şi din sezonul următor în zona Golfului, însă sunt şanse mari ca acesta să schimbe campionatul.

În prezent legitimat la Al-Okhdood, apărătorul central al naţionalei mai are contract cu gruparea saudită până la data de 30 iunie, şi, cel mai probabil, îşi va căuta un alt angajament.

”Din câte ştiu, există posibilitatea ca Burcă să continue în Arabia Saudită, dar ştiu că are ofertă şi din Emiratele Arabe Unite”, a adăugat Şumudică.

  • Andrei Burcă este cotat de Transfermarkt la 3.000.000 de euro şi a fost integralist în toate meciurile României de la EURO 2024.

Afla mai multe despre: marius şumudicăandrei burcăflorin niţă 

viewscnt
Articole similare