Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer important pentru Şumudică. El este brazilianul pe care Al Shabab l-a ales în detrimentul lui Alibec

Transfer important pentru Şumudică. El este brazilianul pe care Al Shabab l-a ales în detrimentul lui Alibec

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a recunoscut că l-a avut pe lista sa de priorităţi pe Denis Alibec, fotbalistul care s-a întors până la urmă în această vară la Astra Giurgiu. Fostul său antrenor n-a putut să-l aducă la Shabab pe Alibec, pentru că oficialii clubului aveau alte planuri.

După ce i-au propus antrenorului român mai multe variante de atacanţi, cei de la Al Shabab, de comun acord cu tehnicianul român, l-au ales pe brazilianul Arthur Caike do Nascimento Cruz, fotbalist în vârstă de 26 de ani.

Cotat pe site-ul de specialitate Transfermarkt la 2 milioane de euro, Arthur a ajuns la Ah Shabab pentru o sumă puţin mai mare. Transferul s-a făcut cu ajutorul egipteanului Hossam El Badrry, preşedintele clubului Pyramids FC, acolo unde Arhtur urma să joace în viitorul sezon.

Arthur Caike do Nascimento Cruz a trecut în cariera sa pe la Flamengo şi Figueirense şi a câştigat în cariera sa cinci trofee la un nivel ceva mai mic în Brazilia. Ultima dată la Chapecoense, Arthur a marcat de 16 ori din poziţia de al doilea vârf.

El va fi al doilea brazilian din lotul lui Marius Şumudică, după Euller Silva, un fundaş stânga în vârstă de 23 de ani. Românii Valerică Găman şi Constantin Budescu, tunisianul Farouk Ben Mustapha şi libianul Muaid Ellafi completează legiunea străină de la Al Shabab. Totuşi tehnicianul român în vârstă de 47 de ani va trebui totuşi să renunţe la unul dintre ei, cel mai probabil la portarul Ben Mustapha.

Afla mai multe despre: sumudicaal shabab 

viewscnt
Articole similare