You are here:

Transfer important pregătit de Atletico Madrid. 55 de milioane pentru a îl face uitat pe Griezmann

Transfer important pregătit de Atletico Madrid. 55 de milioane pentru a îl face uitat pe Griezmann

La Liga

Comentarii

Antoine Griezmann a anunţat că nu va mai continua la Atletico Madrid din sezonul viitor, iar sefii lui Diego Simeone au pregătit 55 de milioane pentru atacantul care vrea să îl facă uitat pe francez.

Atletico Madrid doreşte să transforme împrumutul lui Alvaro Morata într-un transfer definitiv, cu un an înainte ca actualul angajament cu Chelsea să se încheie. Mai exact, londonezii l-au împrumutat pe spaniol pe o perioadă de doi ani în iarnă, informează Marca. 

55 de milioane de euro este suma de transfer pentru care poate fi activată mutarea, doar că cei de la Atletico vor să plătească suma vara viitoare, pentru a nu fi constrânşi în acest an de fair play-ul financiar. Chelsea nu a luat până în acest moment o decizie, din moment ce trebuie să afle dacă, până la urmă, vor avea sau nu nevoie să facă transferuri. 

  • 17 meciuri a jucat Morata pentru Atletico în sezonul precedent, marcând şase goluri
  • Real Madrid, Juventus, Chelsea şi Atletico Madrid sunt echipele pentru care a jucat vârful cu 29 de selecţii în naţionala Spaniei

Astfel, Morata s-ar putea întoarce la Chelsea, în cazul în care londonezii vor avea interzis la transferuri. Cu toate acestea, oficialii câştigătoarei Europa League din acest an au căzut de acord că atacantul spaniol nu poate avea succes în Premier League. 

 

Afla mai multe despre: morataatletico madridtransfer 

viewscnt
Articole similare