You are here:

Transfer în Liga Florilor! Ivana Kapitanovic a plecat de la Rapid, dar a rămas în România. Cu ce echipă a semnat

Transfer în Liga Florilor! Ivana Kapitanovic a plecat de la Rapid, dar a rămas în România. Cu ce echipă a semnat

Handbal

Comentarii

ia Bistriţa a anunţat, joi, transferul portarului Ivana Kapitanović, care a evoluat la vicecampioana Rapid Bucureşti. Tot joi, lotul Gloriei a fost completat cu pivotul muntenegrean Nikolina Vukčević.

Multiplă campioană naţională în Croaţia, dar şi în Franţa, precum şi participantă la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, înaintea venirii la Rapid, Ivana Kapitanović a bifat şi participarea cu naţionala ţării sale la Campionatele Europene din 2018 şi 2022, respectiv la Campionatul Mondial din  2021.

În România a obţinut argintul în Liga Naţională şi a fost finalistă de două ori în Supercupă (2022-2023).

La rândul său, pivotul Nikolina Vukčević a evoluat anterior la Buducnost şi în naţionala Muntenegrului, cu care a evoluat la CE din 2020. Este triplă campioană naţională în ţara natală.

Cu formaţia antrenată de Florentin Pera, Kapitanović şi Vukčević vor evolua şi în grupa A din Liga Campionilor, alături de formaţiile Metz Handball, FTC Budapesta, CSM Bucureşti, Krim Ljubljana, Storhamar, Nykobing, Podravka.

Gloria a primit wild-card pentru Liga Campionilor, după ce a jucat în 2024 finala European League.

Meciurile se vor juca între 7-8 septembrie - 22-23 februarie 2025. Primele două clasate se vor califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off eliminatoriu pentru celelalte locuri disponibile.

 
 

Afla mai multe despre: ivana kapitanovic 

viewscnt
Articole similare