Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ISTORIC la FCSB. Becali a dat o nouă lovitură colosală şi a vândut un fotbalist într-un campionat de TOP

Transfer ISTORIC la FCSB. Becali a dat o nouă lovitură colosală şi a vândut un fotbalist într-un campionat de TOP

FCSB

Comentarii

FCSB este foarte aproape de a da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Gigi Becali a confirmat că Dawa urmează să se despartă de vicecampioana României.

Joyskim Dawa are parte de un start de sezon foarte bun, iar evoluţiile din actuala stagiune le-au atras atenţia cluburilor din fotbalul internaţional. Astfel, Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra este dispusă să-i achite clauza de reziliere fundaşului central, în valoare de cinci milioane de euro.

Conform playsport.ro, Gigi Becali este încântat de transfer, mai ales că acesta se va realiza abia în iarnă, când va începe o nouă perioadă de mercato în Arabia Saudită. 

"Îl dau cu cinci milioane de euro, dar la iarnă, nu acum. Prin Arabia Saudită, la echipa aia a lui… Dar nu mai vorbesc acum" , a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Joyskim Dawa a fost cumpărat de la FCSB, în vara anului trecut, cu suma de 350 de mii de euro, iar în cele 57 de meciuri jucate pentru vicecampioana României, fundaşul central a marcat 5 goluri şi a oferit 2 pase decisive, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: fcsbbecalidawa 

viewscnt
Articole similare