Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ISTORIC la FCSB. Becali dă lovitura la care nici nu mai spera. Vedeta echipei semnează cu un club uriaş din Europa

Transfer ISTORIC la FCSB. Becali dă lovitura la care nici nu mai spera. Vedeta echipei semnează cu un club uriaş din Europa

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-1 în partida cu FC Argeş, la primul meci disputat după o pauză de două săptămâni, iar acum Edward Iordănescu îl aşteaptă din nou sub comanda sa şi pe Florinel Coman.

Accidentat în luna august, la meciul cu Sepsi, Florinel Coman a revenit la antrenamentele roş-albaştrilor, însă s-a pregătit separat de restul colegilor săi. Mijlocaşul FCSB-ului a prins doar şapte partide în acest sezon şi a marcat un gol, în preliminariile Conference League. Însă, în Liga I, Florinel Coman n-a mai înscris din decembrie 2020.

De altfel, încă de la jumătatea lunii trecute, antrenorul vicecampioanei României a dezvăluit când se va putea baza pe Florinel Coman.

Transfer ISTORIC la FCSB. Becali dă lovitura la care nici nu mai spera. Vedeta echipei semnează cu un club uriaş din Europa

"Pe Coman cred că o să îl putem recupera abia în iarnă. E foarte greu, putem să îl avem la antrenamente pe la începutul lui decembrie sau poate chiar mai devreme, dar până reuşim să îl punem pe picioare nu ne va fi deloc uşor. Nu poţi să rişti. El vine după o accidentare serioasă, o intervenţie chirurgicală şi nu poţi să îl expui" , a declarat Edward Iordănescu.

Cum Florinel Coman este foarte aproape de revenirea în meciurile oficiale, scouterii echipelor importante din fotbalul european au început din nou să se intereseze de serviciile fotbalistului de la FCSB. Cu Olimpiu Moruţan într-o formă excelentă, mijlocaşul marcând spectaculos în campionatul Turciei (VIDEO AICI), oficialii clubului Galatasaray sunt dispuşi să-l investească din nou în transferul unui fotbalist român.

Presa din Turcia notează că şefii echipei la care sunt legitimaţi Moruţan şi Cicâldău sunt dispuşi să deschidă negocierile pentru aducerea lui Florinel Coman. Însă aceştia vor fi obligaţi să ofere cel puţin 8 milioane de euro, conform preferinţelor lui Gigi Becali. De altfel, fotbalistul de 23 de ani s-a bucurat de interes din partea cluburilor din fotbalul mondial şi în anii anteriori.

În 2019, înainte de a fi măcinat de accidentări, mijlocaşul Florinel Coman a avut o ofertă uriaşă pentru nivelul fotbalului românesc, din MLS.

"Eu am discutat cu prietenul meu, care mi-a făcut cunoştinţă cu un impresar. Eu am vorbit cu Giovanni Becali, am vorbit cu toată lumea. Dacă Gigi voia 7.000.000 de euro, acum, Coman era în America. Cei de acolo îl luau, sută la sută. Nu era de la New York, era din altă parte oferta. Discuţia a fost după ce s-a transferat Mitriţă în America" , a spus Liţă Dumitru pentru as.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare