Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer istoric pentru Răzvan Marin! Clubul ar fi oferit 18 milioane de euro în schimbul lui

Transfer istoric pentru Răzvan Marin! Clubul ar fi oferit 18 milioane de euro în schimbul lui

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a avut un sezon bun la Cagliari, chiar dacă s-a bătut pentru retrogradare, iar acum, ar putea pleca după doar un an în Serie A.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani ar avea mai multe oferte şi ar fi aproape de un transfer istoric. Românul ar fi dorit de AC Milan şi Lyon, iar o eventuală mutare în Franţa ar fi posibilă. 

CagliariNews24 a scris că francezii vor face în perioada următoare o ofertă pentru român. "Cele 18 milioane de euro cerute în schimbul lui Marin nu i-au descurajat pe francezi, care vor încerca să-l transfere cu o nouă ofertă." Cagliari ar fi refuzat prima ofertă pentru Marin în valoare de 15 milioane de euro. 

Răzvan Marin a scăpat vara trecută de coşmarul de la Ajax şi a fost transferat de Cagliari sub formă de împrumut. La sfârşitul sezonului trecut, el a fost cumpărat definitiv pentru 10 milioane de euro. 

Potrivit transfermarkt.com, Răzvan Marin este cotat la 15 milioane de euro. Sezonul trecut, mijlocaşul român a adunat 39 de partide în tricoul lui Cagliari, a înscris 3 goluri şi a oferit 6 pase decisive. 

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare