Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer la CFR Cluj | Campioana a mai "rezolvat" un jucător la solicitarea lui Petrescu. Fotbalistul a fost şi pe lista lui Becali

Transfer la CFR Cluj | Campioana a mai "rezolvat" un jucător la solicitarea lui Petrescu. Fotbalistul a fost şi pe lista lui Becali

CFR Cluj

Comentarii

Gazeta Sporturilor anunţă că CFR Cluj a ajuns la un acord pentru ”repatrierea” fundaşului Răzvan Horj (23 de ani).

Pe lângă Kevin Boli, CFR a mai transferat un jucător la solicitarea antrenorului Dan Petrescu, cel despre care se spune că are şanse mari să revină la echipa pe care a făcut-o campioană în sezonul trecut.

Răzvan Horj (23 de ani) se întoarce la Cluj după ce în ultima perioadă a evoluat în prima ligă maghiară la una dintre cele mai titrate formaţii din Ungaria, Ujpest.

Doar 207 minute a bifat însă fundaşul central la gruparea alb-violetă, echipă care l-a achiziţionat recent pe fostul golgheter al CFR-ului, Lacina Traore. GSP.ro scrie că mutarea s-ar fi efectuat la solicitarea lui Petrescu, care totuşi, momentan, nu a oferit nicio declaraţie concretă prin care ar confirma că se întoarce la gruparea din Gruia.

Horj s-a aflat în trecut şi pe lista rivalilor de la FCSB. Fundaşul i-a trezit interesul lui Gigi Becali, care îl lăuda la acea vreme: ”Îmi place de Horj, chiar dacă nu e genul de fundaş tehnic. Eu vreau un fundaş care să dea bine cu capul, care să fie înalt şi puternic şi care să nu se elimine singur din joc. Poate îl aduc şi pe el, avem nevoie de un fundaş central” declara patronul FCSB în primăvara lui 2017. În cele din urmă, Horj a ajuns la CFR Cluj, formaţie unde revine acum după un an de zile.

Afla mai multe despre: răzvan horj 

viewscnt
Articole similare