Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer reuşit de Marius Croitoru! FC Botoşani a achiziţionat un atacant născut în Liberia

Transfer reuşit de Marius Croitoru! FC Botoşani a achiziţionat un atacant născut în Liberia

FC Botoșani

Comentarii

Atacantul Terrence Leonard Tisdell a semnat cu FC Botoşani pe o perioadă de un an şi jumătate, a anunţat, luni, clubul din Liga 1.

Născut în Liberia, Terrence a făcut cantonamentul de iarnă în Antalya alături de roş-alb-albaştri şi va juca cu numărul 98.

Echipele la care a evoluat au fost Kocaelispor (Turcia), H. Petah Tikva (Israel), Baroka FC (Africa de Sud), Sanjoanense (Portugalia).

Marius Croitoru îşi consolidează atacul

Atacantul în vârstă de 21 de ani, Sergej Grubač a semnat cu FC Botoşani şi va juca sub culorile roş-alb-albastre pentru următorii doi ani şi jumătate, a anunţat clubul moldovean.

Jucătorul de origine sârbă a făcut junioratul în Cipru la Apoel Nicosia, iar ultimii trei ani a evoluat în Italia la Chievo Verona.

Grubač va juca la FC Botoşani cu numărul 14.

”Bine ai venit, Sergej Grubač!

Atacantul în vârstă de 21 de ani, Sergej Grubač a semnat cu FC Botoşani şi va juca sub culorile roş-alb-albastre pentru următorii doi ani şi jumătate. Jucătorul de origine sârbă a făcut junioratul în Cipru la Apoel Nicosia, iar ultimii trei ani a evoluat în Italia la Chievo Verona. Grubač va juca cu numărul 14.

Mult success, Sergej Grubač!”, a fost mesajul postat de FC Botoşani pe pagina de Facebook. 

Afla mai multe despre: fc botoşani-liga 1-croitoru 

viewscnt
Articole similare