Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer ŞOC la FCSB. O echipă de TOP din Europa, ofertă pentru "renegatul" lui Gigi Becali

Transfer ŞOC la FCSB. O echipă de TOP din Europa, ofertă pentru "renegatul" lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB n-a avut parte de cel mai fericit start de sezon, însă fotbaliştii lui Gigi Becali sunt căutaţi în continuare de cluburi importante din Europa.

FCSB a început ezitant actualul sezon, iar rezultatele din Superligă au lăsat mult de aşteptat în primele etape. În cele din urmă, după o calificare în grupele Conference League, vicecampioana României a dezamăgit în meciurile cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg, iar acum, odată cu venirea lui Mihai Pintilii la conducerea tehnică, roş-albaştrii pare că şi-au revenit.

FCSB a încheiat anul cu victorii pe linie şi a urcat până pe locul al treilea în Superligă. Deşi unii dintre jucătorii săi nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, Gigi Becali s-a bucurat chiar şi în acest sezon de oferte importante primite pe adresa clubului.

Una dintre cele mai surprinzătoare propuneri a venit pentru Ianis Stoica. Trecut pe lista neagră de patronul roş-albaştrilor, atacantul de 20 de ani a primit o ofertă chiar din Serie A. Conform prosport.ro, Ianis Stoica a fost dorit de Lecce, ocupanta locului 12 din campionatul Italiei, însă a preferat să rămână în Superligă.

Fotbalistul de 20 de ani vrea să demonstreze că poate deveni golgheter în campionatul României, astfel că merge, din ianuarie, la U Cluj. De altfel, un alt aspect important în alegerea lui Ianis Stoica a fost reprezentat de postul de titular. Dacă la Lecce n-avea asigurată prezenţa în echipa de start, la U Cluj, atacantul va pleca cu prima şansă în ofensiva ardelenilor.

Astfel, Ianis Stoica a refuzat să semneze cu Lecce şi a preferat să meargă la U Cluj, unde a fost împrumutat de FCSB până în vara anului următor.

  • 900 de mii de euro valorează Ianis Stoica pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 1 pasă decisivă a reuşit Ianis Stoica în cele 19 meciuri jucate pentru FCSB în actuala stagiune

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare