Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător la Liverpool. Jurgen Klopp îşi ia fundaş central din liga a doua. Cât vor plăti "cormoranii"

Transfer surprinzător la Liverpool. Jurgen Klopp îşi ia fundaş central din liga a doua. Cât vor plăti "cormoranii"

Liverpool

Comentarii

FC Liverpool, campioana en titre a Angliei, confruntată cu mai probleme în defensivă din cauza accidentărilor, a ajuns la un acord în vederea transferului fundaşului central Ben Davies, de la Preston North End, locul 11 din liga secundă engleză, anunţă presa britanică.

Conform postului Sky Sports, Liverpool va plăti 2 milioane de lire sterline în schimbul lui Davies (25 ani), al cărui contract cu Preston expiră în luna iulie, mutarea urmând să fie finalizată în cursul zilei de luni.

Totodată, tânărul fundaş central olandez Sepp van den Berg (19 ani) va fi cedat de Liverpool la Preston, sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon.

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp nu mai avea la dispoziţie niciun fundaş central cu experienţă, după accidentările pe termen lung ale lui Virgil van Dijk şi Joe Gomez, la care s-a adăugat şi leziunea la gleznă suferită de Joel Matip, săptămâna trecută, în cursul meciului cu Tottenham Hotspur.

În aceste condiţii, Klopp a fost nevoit să-i folosească în apărare pe mijlocaşii Fabinho şi Jordan Henderson, bazându-se totodată pe fotbalişti mai tineri, precum Nathaniel Phillips, titular duminică în victoria obţinută de "cormorani" în faţa celor de la West Ham United (3-1).

Afla mai multe despre: davies 

viewscnt
Articole similare