Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer surprinzător pregătit de Becali. "Îşi bate joc de mine". FCSB, discuţii pentru un jucător care şi-a "distrus" antrenorul

Transfer surprinzător pregătit de Becali. "Îşi bate joc de mine". FCSB, discuţii pentru un jucător care şi-a "distrus" antrenorulgalerie foto

FCSB

Comentarii

După plecarea lui Denis Alibec la Astra Giurgiu, Harlem Gnohere a rămas singurul atacant din lotul celor de la FCSB. Astfel, oficialii roş-albaştrilor au început să caute un vârf pentru a-i crea din nou concurenţă francezului.

Înainte de a se înţelege cu Raul Rusescu, Gigi Becali a avut o variantă surprinzătoare, chiar din Liga I. Patronul celor de la FCSB a negociat cu oficialii lui FC Voluntari pentru transferul lui Adrian Bălan.

Însă, după nenumărate discuţii, gruparea ilfoveană a refuzat oferta venită din partea vicecampioanei României, iar Bălan rămâne, momentan, sub comanda lui Daniel Opriţa. Astfel, Becali a bătut palma, până la urmă, cu Raul Rusescu.

"Îşi bate joc de mine mereu, are boală pe mine, nu mă suportă!"

La începutul seznoului trecut, Adrian Bălan a fost implicat într-un scandal uriaş cu antrenorul de atunci al ilfovenilor. După ce a marcat chiar împotriva celor de la FCSB, atacantul l-a înjurat pe Claudiu Niculescu. Imediat după meci, Bălan a fost băgat în şedinţă de oficialii clubului şi exclus din lot pe o perioadă nedeterminată.

"El îşi bate joc de mine mereu, are boală pe mine, nu mă suportă!", a explicat atunci Bălan, conform unui martor al discuţiei pe care fotbalistul a avut-o cu managerul clubului. După câteva luni în care s-a pregătit alături de echipa secundă de la FC Voluntari, Adrian Bălan a fost reprimit în lot de Claudiu Niculescu.

  • Adrian Bălan este cotat la 450 de mii de euro, conform site-ului transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteauaadrian balanfc voluntarirusescu 

viewscnt
Articole similare