Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer-surpriză pentru Denis Alibec. Cluburile au bătut palma: cu cine semnează atacantul

Transfer-surpriză pentru Denis Alibec. Cluburile au bătut palma: cu cine semnează atacantul

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) pleacă de la Astra. Atacantul care a marcat 14 goluri în sezonul trecut de Liga 1 e aproape de transferul la Gaziantep FK, echipa lui Marius Şumuidcă. Formaţia antrenată de Şumudică a bătut palma cu Astra pentru transferul lui Denis Alibec, fostul vârf de atac de la FCSB. Alibec a făcut unul dintre cele mai bune sezoane ale sale din ultimii ani, iar acum poate profita şi să plece.

Denis Alibec pleacă de la Astra! Atacantul se transferă la Gaziantep FK, în Turcia

După un sezon slab la FCSB şi unul în care a încercat să-şi reintre în formă, sezonul trecut a fost unul dintre cele mai bune din ultimii ani pentru Denis Alibec. Atacantul a marcat şi a livrat pase de gol pe bandă rulantă şi acum poate prinde un transfer excelent în prima ligă din Turcia. Gaziantep FK, echipa lui Marius Şumudică, a bătut palma cu Astra pentru transferul lui Denis Alibec, anunţă presa din Turcia. Conform sursei citate, Marius Şumudică a garantat cu postul pentru fostul vârf de la FCSB. Potrivit turcilor, Şumudică a spus că dacă Alibec nu va marca 12 goluri în campionat, îşi va da demisia.

În sezonul trecut, Denis Alibec a marcat de 14 ori în Liga 1 şi şi-a trecut în cont şi 11 pase decisive, în 26 de meciuri din toate competiţiile. Denis Alibec şi Marius Şumudică au lucrat excelent la Astra între 2015 şi 2017, cea mai bună perioadă din cariera atacantului originar din Constanţa. Cu Alibec şi Şumudică la cârmă, Astra a luat titlul în Liga 1 în 2016 şi a ajuns în 16-imile de finală din Europa League.

În ceea ce priveşte partea financiară, Marius Şumudică a anunţat deja că Gaziantep FK e gata să dea 800.000 de euro pentru Denis Alibec, dar şi 30% dintr-un viitor transfer. Ofertă care n-a fost pe placul lui Ioan Niculae, patronul Astrei, care vrea 1,2 milioane de euro în schimbul vârfului său. Se pare, însă, că în cele din urmă cele două cluburi au bătut palma, după cum anunţă turcii.

Ofertă din Turcia pentru Denis Alibec. Samsunspor e gata să dea un milion de euro

Joi, jurnaliştii turci de la meydannet.com au scris că Samsunspor, echipă nou promovată în liga a doua din Turcia, e gata să dea un milion de euro în schimbul lui Denis Alibec. O ofertă mai aproape de dorinţa lui Ioan Niculae, patronul Astrei. Totuşi, se pare că Marius Şumudică şi Gaziantep FK au reuşit să le ia faţa celor de la Samsunspor. ”Transfer bombă la Samsunspor” este modul în care au prezentat turcii ştirea cu oferta lui Samsunspor pentru Alibec.

Turcii de la Samsunspor erau gata să-l ia şi pe Kevin Boli de la CFR Cluj, însă recent au anunţat că mutarea a intrat în stand-by şi e greu de crezut că se va mai realiza.

  • 1,9 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 2 - două trofee a câştigat Denis Alibec cu Astra, un titlu (2016) şi o Cupă a României (2014)
  • 10 - zece selecţii şi un gol are atacantul în tricoul naţionalei României, cu care a participat la Euro 2016

Afla mai multe despre: denis alibecdenis alibec transfertransfer denis alibectransfer denis alibec turciatransfer denis alibec gaziantep fkdenis alibec marius sumudica 

viewscnt
Articole similare