Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul carierei pentru titularul naţionalei. După Drăguşin, un alt fotbalist semnează cu un club de TOP din Europa

Transferul carierei pentru titularul naţionalei. După Drăguşin, un alt fotbalist semnează cu un club de TOP din Europa

Serie A

Comentarii

Andrei Raţiu este căutat de o echipă din Serie A!

Fiorentina s-a interesat de Andrei Raţiu

Conform Fanatik, Andrei Raţiu are zilele numărate la Rayo Vallecano. Din primele informaţii, Fiorentina s-a interesat de fundaşul român şi i-a făcut o ofertă!

Aceeaşi sursă a menţionat faptul că internaţionalul român e dorit de Fiorentina în Serie A! Fiorentina caută un fundaş dreapta de urgenţă, după ce titularul de drept, Dodo, s-a accidentat grav şi a devenit indisponibil pentru mai multe luni. 

  • Fiorentina este pe locul patru campionatul Italiei cu 33 de puncte înregistrate după 18 meciuri desfăşurate în primul eşalon.

Raţiu e cotat la doar 1,5 milioane de euro pe Transfermarkt, dar Rayo cere în schimbul jucătorului vitezist român 8 milioane de euro. Rămâne de văzut dacă-l vor lăsa să plece pe jucătorul român, a cărui valoare ar putea urca după EURO 2024.

Rayo, echipa românului, nu se descurcă prea bine în La Liga, cu cinci meciuri consecutive fără victorie - pe locul 11, cu 20 de puncte, iar Francisco Rodriguez este tentat să ceară întăriri, nu să cedeze jucători importanţi.

Raţiu a bifat doar şase prezenţe la Rayo Vallecano în acest sezon. Postul de titular este ocupat în acest moment de Ivan Balliu, un fundaş albanez născut în Spania şi cotat la 3,5 milioane de euro.

  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului dreapta

Afla mai multe despre: andrei raţiufiorentinaserie a 

viewscnt
Articole similare