You are here:

Transferul costă 5 milioane €! Scoţienii îl cer la Rangers pe fotbalistul FCSB: "Numele lui, pe lista de cumpărături"

Transferul costă 5 milioane €! Scoţienii îl cer la Rangers pe fotbalistul FCSB: "Numele lui, pe lista de cumpărături"

FCSB

Comentarii

Presa din Scoţia a identificat fotbalistul de la FCSB care ar face ca echipa lui Rangers să fie mai bună decât e acum.

Înaintea meciului Rangers - FCSB din etapa a treia din Europa League, presa din Scoţia a pus "lupa" pe campioana României, iar jurnaliştii britanici n-au uitat că Darius Olaru (26 de ani) a fost pe lista de transferuri a formaţiei de pe Ibrox Park.

Darius Olaru, cerut de presa din Scoţia în echipa lui Rangers: "Mijlocul are nevoie de întăriri"

Ţinând cont de forma pe care o traversează Darius Olaru în acest moment şi de faptul că Rangers nu trece prin cea mai bună perioadă, scoţienii cer un transfer al căpitanului FCSB pe Ibrox Park. Britanicii sunt siguri că Olaru ar îmbunătăţi mijlocul lui Rangers.

Clauza de reziliere a contractului lui Darius Olaru din contractul cu FCSB, cinci milioane de euro, n-ar trebui să reprezinte o problemă pentru şefii lui Rangers. Echipa scoţiană a plătit tot atăţia bani pentru un alt fotbalist, adus în vară.

"Clauza de reziliere a lui Olaru ar trebui să-i facă pe şefii lui Rangers să fie din nou interesaţi de transfer. Dezvăluită de Becali, clauza sa de reziliere de cinci milioane reprezintă o sumă similară cu cea plătită în schimbul lui (n.r. Mohamed) Diomande. (…) Numele lui Olaru ar trebui să reapară pe lista de cumpărături a lui Rangers deoarece mijlocul are nevoie de întăriri", scrie Rangers News.

Darius Olaru a marcat 10 goluri şi pasat decisiv de cinci ori în 18 meciuri (1307 minute) jucate în toate competiţiile sezonului la FCSB.

  • 7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: darius olarutransferrangersfcsbscotia 

viewscnt
Articole similare