Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul cu care Reghecampf betonează echipa. Străinul din Liga 1 care i-a impresionat pe olteni, la Universitatea Craiova

Transferul cu care Reghecampf betonează echipa. Străinul din Liga 1 care i-a impresionat pe olteni, la Universitatea Craiovagalerie foto
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf aşteaptă transferuri la Universitatea Craiova. Pe lângă Alexandru Mitriţă şi Minala, oltenii pot aduce şi un mijlocaş cu profil defensiv, care a jucat în Liga 1 în sezonul recent încheiat.

Lazar, Marieş, Rusu, Conte şi Găman sunt fotbaliştii veniţi pe "Ion Oblemenco", iar staff-ul tehnic îşi doreşte să-şi completeze lotul, pentru a lupta cu şanse reale la titlul Ligii 1, contra CFR-ului şi FCSB-ului. 

"Sper să aducem jucători pe posturile unde avem nevoie si vom arata altfel", a anunţat principalul, la finalul victoriei cu Gaz Metan. 

Croatul care poate semna cu Universitatea Craiova după ce a jucat la Astra

U Craiova poate aduce un jucător la mijlocul terenului. Publicaţia Ekipa.svet24.si, care citează presa din Croaţia, susţine că Dario Canadjija, liber de contract după despărţirea de Astra, este în vederile oltenilor. 

Dario Canadjija a fost punct fix în echipa giurgiuvenilor şi a avut evoluţii apreciate în Liga 1. El a jucat în 35 de meciuri pentru Astra, iar acum îşi caută o nouă echipă. 

Sursa citată anunţă că de jucătorul dorit la Universitatea Craiova se mai interesează şi APOEL, Lech, Fehervar, dar şi NK Olimpija Ljubljana. Pentru olteni ar reprezenta varianat optimă, în condiţiile în care ar veni liber de contract. 

Pe postul de mijlocaş central, Laurenţiu Reghecampf îi mai are pe Vladimir Screciu, Dan Nistor, Alexandru Meteiu, Mihai Căpăţână, Ionuţ Vînă şi Matteo Fedele. 

Fostul internaţionalului croat de tineret, ajuns acum la 27 de ani, a fost campion al Sloveniei cu Olimpija Ljubljana şi al Croaţiei cu NK Rijeka, având în palmares şi cupele ţărilor respective cu echipele amintite. Canadjija a mai jucat la Slaven Belupo, Spezia şi HNK Gorica.

Laurenţiu Reghecampf îl aşteaptă pe Alexandru Mitriţă

Cel mai aşteptat transfer al verii în Oltenia e cel al lui Alexandru Mitriţă. Legitimat la New York City, el a revenit în MLS după împrumutul în Arabia Saudită. Despre posibila revenire la Universitatea Craiova a vorbit şi internaţionalul român: "Ştiţi foarte bine sentimentele mele pentru această echipă, dar aparţin de New York şi nu pot vorbi mai multe. Şi eu mi-aş dori să lucrez cu el, dar momentan stau la mâna celor de la New York", a spus Mitriţă. 

Afla mai multe despre: dario canadjijauniversitatea craiovaastra giurgiulaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare