Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul de titlu al Universităţii Craiova a impresionat de la primul antrenament: „E tanc, numai fibră! Poţi tăia lemne pe el”

Transferul de titlu al Universităţii Craiova a impresionat de la primul antrenament: „E tanc, numai fibră! Poţi tăia lemne pe el”
Comentarii

Jasmin Kurtic (34 de ani) este transferul cu ajutorul căruia Universitatea Craiova speră să dea lovitura în acest sezon.

Transferul de titlu al Universităţii Craiova a impresionat de la primul antrenament: „E tanc, numai fibră! Poţi tăia lemne pe el” 

Mijlocaşul are o carte de vizită impresionantă, jucând aproape 300 de meciuri în Serie A. Seriozitatea cu care se pregăteşte şi forma sa fizică i-au impresionat deja pe olteni, care au mare încredere în fotbalistul sloven. 

„Este ca un tanc, este numai fibră. Poţi taia lemne pe el şi nu se cunoaşte. Nu degeaba a jucat pe unde a jucat în carieră. Dacă va fi sănătos, clar va aduce un mare plus”, a declarat un fotbalist din lotul Universităţii Craiova, potrivit Fanatik.

  • Jasmin Kurtic are 83 de meciuri în naţionala Sloveniei, iar de-a lungul carierei a bifat zeci de meciuri în Conference League şi în Europa League
  • Fotbalistul de 34 de ani are un CV impresionant pentru Superligă, după ce a jucat pentru cluburi precum Fiorentina, Atalanta, Palermo, Sassuolo, Torino sau PAOK.

Noua vedetă a lui Rotaru de la Universitatea Craiova, avertizată după transferul în România. ”Dacă nu va face asta, va avea probleme” | EXCLUSIV

Universitatea Craiova a luat şi ea modelul rivalelor FCSB şi CFR Cluj şi a dat o ”bombă” pe piaţa transferurilor. Clubul din Bănie a reuşit să-l convingă pe Jasmin Kurtic să se alăture formaţiei pregătite de Laurenţiu Reghecampf.

Dorin Goian l-a cunoscut pe sloven în momentul în care acesta a făcut cel mai mare pas din carieră. În 2011, Kurtic a fost adus în fotbalul mare de Palermo, în urma transferului de la Gorica. Cei doi au fost coechipieri pentru o scurtă perioadă în sezonul 2010-2011, stagiune în care au prins minute în acelaşi meci doar de două ori. Goian l-a descris pe Kurtic drept o fire ”introvertită”, care  comunica doar cu Josip Ilicic şi Armin Bacinovic, ceilalţi doi conaţionali ai săi de la echipa lui Palermo de la acea vreme.

”În ultimul an am jucat cu el la Palermo. Era puţin mai emotiv. Ilicic şi Bacinovic jucau mai mult. El din păcate nu a evoluat atât de mult în acea perioadă. Mi s-a părut un jucător destul de introvertit. Stăteau numai cei trei şi nu prea socializau. Tot timpul se retrăgeau într-un colţ şi vorbeau limba lor. Nu prea socializau. După aceea a început uşor, uşor să joace. S-a adaptat. Să nu uităm că este un jucător cu experienţă. A jucat mulţi ani în Italia”, a spus Dorin Goian, în exclusivitate pentru Orange Sport

”Vine dintr-un campionat puternic. Cu siguranţă, nu poate fi decât un plus pentru Craiova. L-am urmarit când juca la PAOK. A marcat câteva goluri. La cum îmi aduc aminte de el, avea o doză, nu neapărat de superioritate, dar îţi dădea impresia că merita mai mult să joace în acel an la Palermo şi era nemulţumit că nu se regăsea în echipa titularilor. Dacă nu va trata cu maximă seriozitate, atunci când va intra pe teren, va avea probleme. Ritmul nu este unul chiar atât de lejer. Are şi el o vârstă”,  a adăugat Goian.

Afla mai multe despre: jasmin kurticuniversitatea craiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare