Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul iernii la FCSB a ajuns «ăla din Italia» în doar 50 de minute! VIDEO | Fazele care l-au enervat la culme pe Becali

Transferul iernii la FCSB a ajuns «ăla din Italia» în doar 50 de minute! VIDEO | Fazele care l-au enervat la culme pe Becali

Superliga

Comentarii

Adus în această iarnă de FCSB, de la Crotone, Adrian Stoian a fost considerat de mulţi cel mai important transfer al iernii în Liga 1.

În vărstă de 27 de ani, Stoian a petrecut peste un deceniu în fotbalul din Italia, unde a strâns aproape 100 de prezenţe în Serie A, iar mutarea reuşită de vicecampioană a fost lăudată de specialişti.

Stoian a început sezonul de primăvară ca titular, însă a rezistat doar 50 de minute pe teren în Dunărea Călăraşi - FCSB 1-1, iar la finalul partidei a fost criticat de patronul Gigi Becali, care nici nu i-a pronunţat numele şi a tras o concluzie deranjanta pentru mijlocaş: "Nu poţi să câştigi titlul cu  «ăla din Italia»!".

Stoian a ieşit de pe teren în minutul 50, fiind înlocuit cu Florentin Matei, după o repriză în care nu a reuşit nimic notabil şi a greşit numeroase pase.


"Stoian e jucătorul care poate surprinde. Ştiam că joacă foarte mult în spatele apărării, a încercat câteva pase periculoase. S-a văzut puţin că e la debut. Orice jucător nou are nevoie de acomodare.

Cred că nu trebuie catalogat după un singur meci. E adevărat că a făcut un meci modest, dar nu avea cum să reziste atât în Serie A dacă era un jucător slab
", a declarat Dan Alexa la Telekom Sport.

Iată care au fost fazele care l-au dus pe Stoian în gura patronului Gigi Becali după doar o repriză la FCSB.

Afla mai multe despre: stoianpase 

viewscnt
Articole similare