Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul la CFR al vârfului trecut prin la La Liga şi Premier League, aflat pe ultima sută de metri: ”A ajuns la Cluj. Face vizita medicală şi semnează”

Transferul la CFR al vârfului trecut prin la La Liga şi Premier League, aflat pe ultima sută de metri: ”A ajuns la Cluj. Face vizita medicală şi semnează”

CFR Cluj

Comentarii

Facundo Ferreyra, 30 de ani, este tot mai aproape de CFR. Atacantul a aterizat la Cluj şi urmează să îşi completeze transferul în Gruia.

Dan Petrescu cerea întăriri în atac, iar dorinţa sa este aproape îndeplinită. ”Bursucul” şi-a identificat ţinta, iar aceasta a aterizat la Cluj, urmând să facă vizita medicală şi să semneze. Ajuns la 30 de ani, Facundo Ferreyra era liber de contract din iulie după despărţirea de Celta Vigo.

Bogdan Mara a fost cel care a confirmat venirea argentinianului. Directorul sportiv al CFR-ului a dezvăluit că Ferreyra este foarte aproape de a deveni jucătorul CFR-ului, ceea ce se va şi întâmpla foarte curând, atât timp cât nu apar probleme la vizita meicală.

Transferul la CFR al vârfului trecut prin la La Liga şi Premier League, aflat pe ultima sută de metri

Este un jucător pe care ni-l dorim, cu experienţă, care ar putea să ne ajute foarte mult. Să vedem daca vom reuşi să ajungem la un acord cu el. A ajuns la Cluj. Va face vizita medicală şi după aceea ne ocupăm de semnarea contractului. E un jucător valoros care ne va ajuta foarte mult”, a declarat Bogdan Mara, la Pro X.

Atacantul care a petrecut trei ani la Şahtior i-a fost recomandat lui Petrescu de un fost colaborator. Argentinianul a jucat doar un an sub conducerea lui Mircea Lucescu, înainte ca acesta să părăsească Ucraina pentru Zenit.

”(n.r. Aţi vorbit cu Mircea Lucescu despre transfer?) Am discutat cu un asistent al lui, care a fost secundul meu, Emil Caras”, spunea Dan Petrescu, în conferinţa de presă dinaintea duelului cu Randers.

Afla mai multe despre: cfr clujbogdan marafacundo ferreya 

viewscnt
Articole similare