Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul la FCSB nu l-a luat prin surprindere: "Ştiam. Mi s-a transmis 'pregăteşte-te'" | EXCLUSIV

Transferul la FCSB nu l-a luat prin surprindere: "Ştiam. Mi s-a transmis 'pregăteşte-te'" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Transferul lui David Miculescu (22 de ani) la FCSB, de la UTA, nu l-a luat prin surprindere pe Ilie Poenaru, fostul antrenor al arădenilor. Conducerea l-a pus "în gardă" şi l-a anunţat să-şi găsească variantă U21 pentru că, în cazul unei oferte bune, Miculescu va pleca.

Gigi Becali a plătit, în vară, 1,7 milioane de euro pentru transferul lui David Miculescu de la UTA la FCSB. Ilie Poenaru spune, însă, că tranferul nu l-a luat prin surprindere şi că şefii l-au anunţat încă de la instalare că vedeta de la Arad ar putea pleca.

Transferul la FCSB nu l-a luat prin surprindere: "Ştiam. Mi s-a transmis 'pregăteşte-te'" | EXCLUSIV

UTA a rămas fără vedeta David Miculescu după ce FCSB i-a "desfăcut" contractul prin plata clauzei de reziliere, 1,7 milioane de euro. Jucătorul a plecat de la Arad la Bucureşti, însă nu a fost o surpiză pentru antrenorul de atunci al echipei, Ilie Poenaru.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Orange Sport, Poenaru a dezvăluit că a primit un mesaj clar din partea conducerii, încă dinaintea ofertei-monstru pe care Gigi Becali a făcut-o pentru transferul lui Davidu Miculescu. Antrenorul ştia că jucătorul poate pleca în orice moment.

Ilie Poenaru a fost sfătuit să-şi caute variante U21 pentru înlocuirea lui David Miculescu: "Eu ştiam de cand am mers acolo ca David Micuelscu, pentru o oferta buna, va pleca. Mi s-a pus in vedere acest aspect, chiar mi s-a transmis de catre domnul Meszar, 'pregateste-te si adu-ti under' (n.r. - jucător U21 pentru regula impusă de FRF cluburilor din Superligă)", a spus Ilie Poenaru, pentru Orange Sport.

David Miculescu a jucat 29 de meciuri în toate competiţiile sezonului pentru FCSB, timp în care a marcat de două ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ilie poenarutransferdavid miculescufcsbuta arad 

viewscnt
Articole similare