Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Adrian Mazilu la Brighton, analizat de un fost tricolor din Premier League: „Va juca la echipa a doua!”

Transferul lui Adrian Mazilu la Brighton, analizat de un fost tricolor din Premier League: „Va juca la echipa a doua!”

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Mazilu va pleca la Brighton, formaţia din Premier League, în această iarnă.

Transferul lui Adrian Mazilu la Brighton a fost analizat de un fost tricolor din Premier League: „Va juca la echipa a doua!”

Florin Gardoş, fostul fundaş al lui Southampton, a analizat această mutare şi recunoaşte că Adrian Mazilu va fi folosit, cel mai probabil, la echipa a doua a lui Brighton, dată fiind diferenţa enormă de nivel între Premier League şi nivelul de la noi.

„Pare greu de crezut în momentul ăsta. Asta e clar, diferenţă mare. El, Mazilu, poate încă să joace la ei, au echipa a doua, e Under 23, e campionat destul de puternic. Acolo pot să joace şi trei jucători cu vârsta peste 23. Acolo sunt trimişi jucătorii care nu joacă sau care sunt reveniţi după accidentări.

Un nivel relativ bun, poate să fie o perioadă bună pentru el de acomodare acolo. Ca şi idee, ca şi cultură, e acelaşi fotbal şi în Premier League 2 cred că se numeşte competiţia. Sper să revină în forma pentru care Brighton a dat banii. Nu a mai fost la fel. E un copil de 17 ani? Sigur, inevitabil te gândeşti la accidentări”, a declarat Florin Gardoş, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: adrian mazilufarulbrighton 

viewscnt
Articole similare