Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Cîrjan la Rapid, pus sub lupă: „Şi ce dacă a venit de la Arsenal? Nu e un nume sonor, s-a vorbit de el doar pentru că a semnat cu o echipă care are suporteri!” | EXCLUSIV

Transferul lui Cîrjan la Rapid, pus sub lupă: „Şi ce dacă a venit de la Arsenal? Nu e un nume sonor, s-a vorbit de el doar pentru că a semnat cu o echipă care are suporteri!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid l-a transferat în această vară pe Cătălin Cîrjan (20 de ani) cu gândul de a-şi îndeplini obiectivele din noul sezon.

Transferul lui Cîrjan la Rapid, pus sub lupă: „Si ce daca a venit de la Arsenal?” | EXCLUSIV

Foarte multe voci din fotbalul românesc s-au declarat entuziasmate de mutare, numindu-l pe tânărul mijlocaş unul dintre cele mai bune transferuri reuşite în această vară în fotbalul românesc.

Bogdan Cosmescu, comentatorul Orange Sport, nu este de aceeaşi părere, considerând că alte transferuri au fost cu adevărat răsunătoare, cum ar fi aducerea lui Alex Mitriţă la Universitatea Craiova.

„Cîrjan de ce să fie cel mai bun transfer? Şi ce dacă a venit de la Arsenal? N-a jucat rău în primele două etape, să nu fiu înţeles greşit. A jucat bine, dar Cîrjan nu e un nume sonor. S-a vorbit despre el pentru că a semnat cu o echipă cu mulţi suporteri cum e Rapidul. Dacă ar fi semnat cu Chindia de exemplu, nu mai vorbea nimeni de el”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Rapid şi-a găsit atacant! Are zeci de meciuri în Premier League şi La Liga

Rapidul pare să-şi fi găsit atacantul mult căutat în această vară!

Potrivit ”We Love Sport”, Rapidul este foarte aproape să ajungă la un acord cu atacantul român Florin Andone (30 de ani), rămas liber de contract după o ultimă aventură la Las Palmas.

În urmă cu o lună, Florin Andone declara că echipa sa favorită din România este Rapid. Şi iată că este foarte aproape să evolueze sub Podul Grant.

”Giuleştenii sunt, în continuare, în căutarea unui atacant şi au încercat mai multe piste, dar niciuna nu s-a concretizat.

Potrivit surselor noastre, Andone se află chiar în aceste zile în negocieri cu gruparea antrenată de Cristiano Bergodi”, anunţă ”We Love Sport”.

Afla mai multe despre: rapidcatalin cirjanbogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare