Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Claudiu Micovschi, sub lupă: ”Cine e? Nu am auzit în viaţa mea de el”. Declaraţia cu care a stârnit primele discuţii: ”Ştie unde a venit?” | EXCLUSIV

Transferul lui Claudiu Micovschi, sub lupă: ”Cine e? Nu am auzit în viaţa mea de el”. Declaraţia cu care a stârnit primele discuţii: ”Ştie unde a venit?” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a mai bifat un transfer. Claudiu Micovschi, de la Avellino, a semnat cu giuleştenii.

Primele comentarii despre transferul lui Claudiu Micovschi: ”Cine e?” | EXCLUSIV 

Micovschi a semnat un contract pentru următoarele două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, anunţă site-ul oficial al giuleştenilor.

Transferul lui Micovschi nu a fost pe placul fanilor rapidişti care au lăsat diverse comentarii pe parcursul zilei. Nici Cristi Costache nu a rămas impresionat de noul transfer din Giuleşti. 

 ”Nu ştim mai nimic despre el, e prima dată când aud numele lui. Nu mi-a sărit deloc în ochi de-a lungul timpului. Pare interesant dar doar pentru că vine din Italia, că în rest... nu ştim cine e... vedem... Rapid pare să fie activă pe piaţă, dar vin jucători care pare că sunt refuzaţi, mai mult rezerve. Mulţi nu au confirmat, au fost excepţii. Vom vedea şi cu copilul ăsta”, a fost prima reacţie a lui Cristi Costache pentru Orange Sport. 

Micovschi a vorbit despre Serie C şi a comparat-o cu Liga I. Declaraţia a stârnit discuţii, în direct, la Orange Sport.

Dan Udrea: ”Serie C la acelaşi nivel? El cunoaşte nivelul de aici? Nu ti se pare că e exagerat să zici ca Serie C e la fel ca Liga 1?

Falemi: ”E exagerat ce a spus. Când te duci în ocean îţi dai seama că sunt rechini mai mari, aşa e şi el acum”

Cine e Micovschi

Născut la Oradea, Claudiu şi-a petrecut perioada junioratului la Luceafărul, de unde a fost împrumutat la Chievo, fiind apoi achiziţionat de Genoa, unde a devenit căpitanul echipei Primavera, dar şi golgheterul echipei.

De la “grifoni” a fost împrumutat la Avellino şi Reggina, fiind ulterior transferat definitiv la prima dintre acestea. În ultimul sezon, Micovschi a evoluat în liga a treia italiană, la Avellino şi, împrumutat, la Fidelis Andria.

"FCSB este echipa mea de suflet”. A semnat cu Rapid, dar ţine cu marii rivali: ”Sunt fan de când eram mic”

 
 
 

Afla mai multe despre: rapidclaudiu micovschicristi costachefcsb 

viewscnt
Articole similare