You are here:

Transferul lui Damjan Djokovic la Gaziantep a picat. Dezvăluirea făcută de Marius Şumudică: "S-au supărat cei de la CFR Cluj"

Transferul lui Damjan Djokovic la Gaziantep a picat. Dezvăluirea făcută de Marius Şumudică: "S-au supărat cei de la CFR Cluj"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică, antrenorul echipei Gazişehir Gaziantep, a dezvăluit că transferul mijlocaşului Damjan Djokovic nu se va mai face.

CFR Cluj a refuzat să negocieze vânzarea mijlocaşului croat, care joacă în Gruia din 2017.

"Nu se pune problema, a căzut, eu nu am avut nicio discuţie, nu ştiu, s-au supărat cei de la CFR, am văzut. Eu am spus că e un jucător interesant, cei de la Gaziantep m-au întrebat despre Djokovic, am spus că e un jucător interesant, un jucător care ar putea să joace în campionatul Turciei, pentru că nu e uşor să joci în Turcia, este foarte greu din punctul meu de vedere.

Cei de la CFR s-au supărat, clubul nostru ar fi fost dispus să plătească o sumă de transfer dacă intrau în negocieri, dar probabil că având şi această restricţie la transferuri, suma era cu mult peste ceea ce putea să ofere clubul nostru", a declarat Marius Şumudică.

Damjan Djokovic continuă la CFR Cluj

În vârstă de 29 de ani, Djokovic a jucat în 113 meciuri pentru CFR Cluj şi a reuşit 12 goluri şi 12 assist-uri.

  • 2,2 milioane de euro este cota lui Damjan Djokovic
  • 3 trofee a cucerit Damjan Djokovic cu CFR Cluj

Afla mai multe despre: djokovic 

viewscnt
Articole similare